Klantcase

Een newplacement (outplacement) traject

Het bedrijf waar ik werkte, besloot zich terug te trekken uit de Europese markt waardoor ik op bijna 60-jarige leeftijd werkloos zou worden. Om beslagen ten ijs te komen op de arbeidsmarkt kreeg ik de mogelijkheid om een outplacement traject te volgen.

Talentmanagement

Onze opdracht

Ik heb gekozen voor Eqib vanwege het feit dat zij een grote speler is in Oost-Nederland op het gebied van Recruitment en HR, een groot netwerk heeft en op basis van het persoonlijk gesprek met Nanda en Helma van Eqib.

Het resultaat

In eerste instantie had ik zoiets van; zorg maar dat ik een nieuwe baan krijg en dan is het goed. Maar zo werkt het dus niet. Via een persoonlijk en zorgvuldig traject via Eqib ben ik gestart met een Talentscan, de Talent Motivatie Analyse (TMA). Hierdoor kreeg ik meer inzicht in hoe ik als mens ben; wat drijft mij, wat zijn mijn talenten, waar word ik blij van en ook wat zijn mijn valkuilen en ontwikkelpunten. Vanuit die talentscan en aantal coachgesprekken kreeg ik meer inzicht en bewustwording, om vervolgens het bruggetje te kunnen maken naar welke functies en organisaties passend kunnen zijn in mijn vervolgstap in mijn loopbaan.

Ik moet zeggen dat ik er in eerste instantie nogal sceptisch instond, maar in de uitkomst kon ik mij wel vinden en het heeft waardevolle inzichten en handvatten opgeleverd. Ook hebben we samen een nieuw CV opgesteld en de reacties hierop zijn overwegend positief. Ik ben ervan overtuigd dat ik met de ervaring die ik in dit traject heb opgedaan snel een nieuwe baan zal vinden.

Ik wil graag Nanda bedanken voor de steun en inzichten die zij mij heeft gegeven in mijn weg naar een nieuwe baan, vanuit dit newplacement traject.

Nanda Geurts
Nanda Geurts
Speelt er bij jouw een HR vraagstuk waarbij wij je kunnen helpen? Dan kom ik graag met je in contact.
Als ik terugkijk op dit traject dan heeft het mij vertrouwen gegeven in een goed resultaat in de sollicitaties die ik ga doen.
Henk Bokhove

Net als Henk Bokhove succes behalen?

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact