Klantcase

Daniël Broen

Leiderschapstraject

Onze opdracht

Mijn eerste contactmoment met Eqib was vanuit het mijn sollicitatieproces bij het bedrijf Fundaments. Voor de functie als Team Lead heb ik bij Eqib een Talent Motivatie Analyse (TMA) afgelegd. Dit traject heb ik als erg prettig ervaren. Omdat mijn functie bij Fundaments voor mij nieuw ishad ik behoefte aan een training in leidinggeven. Vanuit Fundaments wordt die optie geboden en in mijn zoektocht kwam ik de Leiderschapstraining van Eqib tegen. 

Ik geloof er niet in dat er 1 manier van trainen is die voor iedereen past. Training vanuit de persoon zelf, dat is wat ik zocht. En dat bleek in de Leiderschapstraining van Eqib de focus te hebben. 

Het resultaat

De training is goed op elkaar afgestemd (persoonlijke coaching, intervisie & training in groepsvorm)Ik vind het belangrijk om een stuk persoonlijke 1 op 1 coaching te krijgenomdat er dan even tijd voor jou alleen is en de focus op mijn eigen ontwikkeling kan worden gelegd. Verder vind ik het zeer leuk en belangrijk om dit op te pakken in een groep. Je ervaring delen en er mee om leren gaan, maar ook van anderen leren. Dit laatste is belangrijk omdat anderen soms met een situatie of ervaring te maken hebben waar jij zelf in eerste instantie niet aan denkt. Dit is goed in balans bij deze training.  

 Tijdens de eerste dagen zijn er een aantal modellen die horen bij leiderschap doorgenomen. Deze spoken eigenlijk nog steeds door mijn hoofd in situaties op en rondom het werk. Ik kijk nu veel bewuster naar situaties.  

De trainer, Martijn, is een rustige en flexibele man. Zeker in deze tijden van Corona stelt hij zich zeer flexibel op. In overleg is alles mogelijk en blijft hij rustig. Met zijn zeer gerichte vragen en tijd voor jou als persoon zet hij je aan het denken. Ik vind hem prettig in zijn contact en zijn doen. Iedereen is anders, niet iedereen wil altijd aan het woord zijn, maar neemt juist veel dingen op door aandachtig te luisteren. Tijdens de training houdt Martijn je er wel bij, maar hij pusht je niet. Dat laatste stoort mij bij veel andere trainingen vaak 

Marleen Nollen
Marleen Nollen
Speelt er bij jouw een HR vraagstuk waarbij wij je kunnen helpen? Dan kom ik graag met je in contact.
“Veel bewuster kijk ik nu naar situaties op en rondom mijn werk. De training ‘spookt’ steeds in mijn hoofd.”
Daniël Broen
Team Lead Customer Support bij Fundaments

Net als Fundaments succes behalen?

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact