Klantcase

Legamaster

Je kent ze vast van de permanent markers, whiteboard stiften en fineliners. edding is Europees marktleider op het gebied van schrijven en markeren. Legamaster is de visuele communicatiedivisie van edding AG. Dat doen zij al meer dan 60 jaar! Ze zijn actief bezig met het aanpassen van haar collectie aan de meest recente trends en ontwikkelingen in communicatietechnologie.

Legamaster producten in beeld

Onze opdracht

Legamaster wil leiderschap, en ontwikkeling van leiderschap ondersteunen zodat ze samen aan een optimaal resultaat en organisatie kunnen werken. Bij Eqib is de vraag neergelegd om een in-company leertraject te geven voor 5 startende leidinggevende. Zodat zij ondersteuning krijgen in hun nieuwe rol en de handvatten om succesvol te zijn in hun rol. Voor Legamaster hebben we daarom gekozen voor de drie trainingsmodule, individuele coaching sessies en gezamenlijk werken aan een business case. Tussendoor ontvangen deelnemers learning bites en uiteraard begeleiding vanuit ons en intern vanuit de organisatie. Om te zorgen dat er gedragsverandering tot stand komt bestrijkt het leertraject meerdere maanden.

Het resultaat

Vijf beginnend leidinggevende die nu sterker staan in hun rol. Vanaf de intake tot de outtake zijn ze uitgedaagd in hun ontwikkeling. De deelnemers weten nu beter wie ze zijn als leidinggevende, waar hun kwaliteiten liggen én hun valkuilen. Ze hebben meer inzicht gekregen in de organisatie en hun rol daarin

Speelt er bij jouw een HR vraagstuk waarbij wij je kunnen helpen? Dan kom ik graag met je in contact.
Jullie hebben waar gemaakt wat jullie van te voren hebben beloofd. Het leertraject is een goede mix van niet teveel theorie en met focus op de praktijk. Dit was in goede balans. De individuele sessies in combinatie met de training maakt het een compleet traject. De Business case maakt mij heel trots op de deelnemers, hoe ze dit hebben opgepakt ieder op zijn eigen manier heeft een ontwikkeling doorgemaakt. 50% procent van het succes van dit leertraject bestond uit de opbouw van het leertraject zelf en 50% uit hoe de trainer het leertraject invulling heeft gegeven. Hij sloot goed aan en daagde deelnemers uit in het hier en nu.
Sonja Krosman
HR Manager

Net als Legamaster succes behalen?

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact