Klantcase

Ruud Westhoff

Supply & Demand Planner

Onze opdracht

Ruud was op zoek naar een uitdagende Supply Chain functie in de regio. Maximaal een half uur rijden én bij voorkeur bij een wat kleiner bedrijf.

Het resultaat

Ruud zit helemaal op z’n plek als Supply & Demand planner bij Lienesch. Hij is momenteel bezig met de implementatie van Slim4, forecast betrouwbaarheid verbeteren en voorraden analyseren met als doel de omloopsnelheid te verhogen.

Ruud: ‘Het was heel prettig dat zowel Eqib als de nieuwe werkgever snel handelde in het sollicitatieproces. Vanaf de eerste minuut was het contact met Eqib en werkgever goed. Dit resulteerde in snel opvolgende gesprekken en uiteindelijke handtekening. Heel prettig vond ik telefonisch contact buiten werktijd om met Eqib.’

‘Persoonlijke benadering, snel, goed inlevingsvermogen en to the point. ‘

Pieter-Bas van Vliet
Pieter-Bas van Vliet
Speelt er bij jouw een HR vraagstuk waarbij wij je kunnen helpen? Dan kom ik graag met je in contact.
Omdat we al vaker hadden samengewerkt en Pieter-Bas ons als bedrijf inmiddels goed kende konden we ook nu snel schakelen en kregen we binnen 4 weken na ons briefingsgesprek 3 geschikte kandidaten voorgelegd. Wij wilden er voor eind van de maand uit zijn, en hadden daarom al een dag ingepland voor de gesprekken die daardoor nog diezelfde week konden plaats vinden. En een week later vond het 2e en afrondende gesprek plaats met Ruud. Ruud is inmiddels bijna 4 maanden bij ons aan het werk en we hebben er een leuke en professionele collega bij waar we heel blij mee zijn. Efficiënt, plezierig en met een goed resultaat!
Saskia Oude Aarninkhof
Manager Culture & Communication

Net als Ruud Westhoff succes behalen?

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact