Klantcase

Arjan Maag

Leiderschapstraject

Arjan Maag - Smartfloor - Leiderschapstraject

Onze opdracht

Eqib was voor mij een bekende organisatie! Ik ben namelijk door Eqib in contact gekomen met Smartfloor, mijn huidige werkgever. De flyer over het leiderschapsprogramma vanuit Eqib kwam precies op het goede moment, ik had behoefte aan een cursus of training voor beginnend leidinggevenden.  

In een grijs verleden had ik al eens een gelijksoortige training gehad, maar die vond ik te theoretisch. Na een intakegesprek met een van de medewerkers van Eqib, begreep ik dat dit programma echt anders was opgebouwd. 

Het resultaat

Het grote verschil ten opzichte van andere trainingen zit hem in het feit dat er zowel persoonlijke contactmomenten zijn met de trainer, als ook trainingen in groepsvorm. Door het zo te organiseren kun je zaken ‘op tafel gooien’ bij de persoonlijke coaching, die voor de medecursisten niet relevant zijn of wat zij zelfs niet mogen horen. Daarnaast leer je ontzettend veel van de ervaringen van de medecursisten tijdens de groepsactiviteiten.   

Een ander erg belangrijk voordeel van deze vorm van training is dat je maandenlang er  continu mee bezig bent. Hiermee bedoel ik dat er om de zoveel weken een contactmoment is en dat je zelfs huiswerk mee krijgt en daardoor actief met het programma aan de slag moet.  

Ik weet door de trainingen welke rol ik als leidinggevende wil hebben in de praktijkIk heb zeer praktische gesprekstechnieken geleerd die direct toepasbaar zijn in de gesprekken met medewerkers.  

De stijl van Martijn, de trainer, is te omschrijven als vriendelijk en met humor, maar vergis je niet: hij is echt erg scherp aanwezig. Hij luistert goed naar wat er gezegd wordt en geeft duidelijke tips naar de cursisten.  

Zoals wel blijkt uit bovenstaande, ben ik erg enthousiast over het leiderschapsprogramma. Bij enkele tussenevaluaties heb ik al een paar keer aangegeven dat ik het programma erg praktisch en relevant vind en dat is precies wat ik zocht! 

Marleen Nollen
Marleen Nollen
Speelt er bij jouw een HR vraagstuk waarbij wij je kunnen helpen? Dan kom ik graag met je in contact.
“Ik weet dankzij het leiderschapstraject welk soort leidinggevende ik wil zijn in de praktijk.”
Arjan Maag
Verkoopmedewerker bij Smartfloor

Net als Smartfloor succes behalen?

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact