Klantcase

Vrieling ICT

Vrieling ICT is onderdeel van de Vrieling Adviesgroep, aanbieder van financiële diensten. Vrieling onderscheidt zich door de wijze waarop ze in de markt staan en de waarden waar ze inhoud aan willen geven. Het succes van een financiële dienstverlener valt of staat met de kwaliteit van de dienstverlening en de passie waarmee mensen die diensten verlenen. En dat vind je zeker terug bij Vrieling ICT.

Het ICT Team van Vrieling

Onze opdracht

Het ICT-team van Vrieling zocht aanvulling op diverse vlakken: software development, beheer van het gehele IT-landschap binnen Vrieling en analisten. Daarop is Eqib gevraagd om hen hierin te ondersteunen en te ontzorgen.

Het resultaat

Bij de start van de samenwerking met Eqib hebben wij ervoor gekozen afscheid te nemen van andere samenwerkingen die niet het gewenste resultaat leverden. Door het juiste inlevingsvermogen vanuit Eqib en doordat de juiste voorselectie ook daadwerkelijk wordt gedaan, kregen zij ons vertrouwen. Het voortraject hield niet pur sang het doorsturen van cv’s in, maar ook het meedenken, samen het pad ernaartoe opstellen en een betere selectie doorspreken.

Een uitgebreid voortraject, de juiste selectie en de veelvuldige tussentijdse contactmomenten komen samen tot een succesvolle match met prettige evaluatiemomenten en nazorg. Wij zien de samenwerking met Eqib echt als een waardevolle toevoeging voor het vinden van de juiste nieuwe collega’s ter aanvulling op ons ICT-team, maar ook als sparringpartner als het gaat om het uitvoeren van het juiste sollicitatietraject bij ons intern.

Inmiddels zijn er uit de prettige samenwerking al twee succesvolle bemiddelingen ter aanvulling van het ICT-team ontstaan. Daarnaast zie ik de talentscan (TMA) als een zeer waardevolle toevoeging op de procedure. Zowel de manager, de kandidaten en het team ervaren dit als zeer prettig. Een bruikbare analyse over de potentiële nieuwe collega die met de juiste nazorg een goed begin is voor een kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

Vrieling ICT en Eqib gaan zeker nog een fijne toekomstige samenwerking tegemoet!

Speelt er bij jouw een HR vraagstuk waarbij wij je kunnen helpen? Dan kom ik graag met je in contact.
Door jullie inlevingsvermogen en interesse in de klant & kandidaat, zijn jullie instaat om tot het juiste resultaat te komen!
Philip van Vliet
IT Manager

Net als Vrieling ICT succes behalen?

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact