Security Network Engineer – Brummen

Introductie

Tijdens kritieke missies van politie, defensie, marechaussee, lucht- en landmacht zijn zij afhankelijk van betrouwbare en accurate camerabeelden die met elkaar zijn verbonden. Durf jij een grote verantwoordelijkheid te dragen en wil jij door het combineren van IoT, security en sensordata te combineren Nederland veiliger maken?

Kom dan bij Tedas om het netwerk van Uniscope in de lucht te houden!

Waar ga jij aan de slag?

Tedas houdt zich bezig met high-end securityoplossingen en is een expert op het gebied van videodistributie en informatiebeveiliging. Hiermee helpen zij organisaties om eigendommen, mensen en belangen te bewaken.

Tedas heeft een platform ontwikkeld, genaamd Uniscope, dat realtime gegenereerde sensordata samenbrengt ten tijde van kritieke missies en situaties van de politie, defensie, marechaussee, lucht- en landmacht. De informatie die in Uniscope samen wordt gebracht wordt vervolgens gevisualiseerd in meldkamers en voorziet betrokkenen in het veld van informatie om beslissingen te nemen voor operationele acties.

Naast dit command- and control systeem biedt Tedas ook andere oplossingen op het gebied van cyber security en observatiesystemen. Tedas levert gespecialiseerde, veelal unieke, kennis en diensten ten aanzien van security en veiligheid. Ze maken gebruik van disruptive netwerktechnologieën voor hun eigen producten.

Naar wie zijn we op zoek?
Wij zijn op zoek naar een collega die het team verder wil ondersteunen en in staat is buiten de bestaande kaders te denken. Je bent iemand die graag wilt werken aan kritische netwerken die van levensbelang kunnen zijn. Je bent altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van security en je werkt graag in een zelfsturend team. Ook heb jij de drive om het team naar een hoger, innovatiever niveau te tillen.

Wat biedt de organisatie jou?
Werken bij Tedas betekent werken bij een organisatie waar je de mogelijkheid hebt om voor het maatschappelijke belang te dienen. Je komt terecht in een werkveld van beveiliging waar je letterlijk kunt helpen met het veilig houden van Nederland. Je werkt in een (missie) kritische omgeving waar veel ruimte is voor eigen ideeën. Je kunt je onderdompelen in de wereld van security, publieke veiligheid, realtime sensordata, IoT en de nieuwste netwerktechnologieën.

Tedas is een hecht en gezellig team waar ruimte is voor humor en waar gezamenlijk keihard gewerkt wordt om de doelen te behalen. Uiteraard krijg je marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals salaris, vakantiedagen, pensioenregeling, een werklaptop etc. Meer weten? Bekijk de werken bij pagina van Tedas!

Wat ga jij doen?

Als Security Network Engineer borg je de infrastructuur die helpt Nederland veilig te houden. Je bent verantwoordelijk voor de Linux servers, firewalls, routers, switches en virtualisatie in complexe high availability en fault tolerant netwerkomgevingen. Security is hierbij altijd jouw uitgangspunt.

Jij bent een Network Specialist met een security pet op, in het bijzonder als het gaat om externe netwerkkoppelingen. Je houdt je bezig met netwerken en netwerkcomponenten, connectiviteit, routing en daarbij behorende protocollen. Zo zijn BGP, OSPF absoluut bekend bij je en eventuele input die je hebt over realtime streaming protocollen zijn zeer welkom. Of je nu een Linux of Windows mindset hebt, bij Tedas kun je met beide specialisaties terecht. Wel wordt Windows uit de netwerkomgeving gefaseerd, waardoor Linux affiniteit een pré is.

Een onderwerp waar jij je over gaat ontfermen is op welke manier Docker een rol van betekenis gaat zijn voor Tedas. Daarnaast adviseer en ondersteun je klanten en collega’s over het ontwerpen, inrichten en beheren van netwerk infrastructuren en CCTV-oplossingen.

Wat wordt er van jou gevraagd?

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Netwerk Beheer
  • Ervaring met het from scratch af aan bouwen van configuraties
  • Kennis van firewalls, forward en reverse proxyservers en Anti-DDoS
  • Kennis van MikroTik en/of CheckPoint is een pré

Waar ben jij sterk in?

  • Nuchter
  • Teamplayer
  • Sparringspartner
  • Kritisch

Extra informatie

  • Aantal uur | 40