Vacatures EQIB

Solliciteren

Je zoekt een leuke baan, die optimaal bij je past binnen een organisatie waarin je je thuis voelt. Je wilt ondersteuning van ervaren Recruiters in de markt van werving & selectie. Recruiters met een gedegen netwerk, die interesse hebben in jou persoonlijk, je wensen en je eisen. Mensen die kansen voor je zien. EQIB is in staat zich in te leven in jouw situatie en die ene geweldige baan of interim opdracht voor je te vinden. Als je een passende vacature hebt gevonden op onze site dan kunnen wij samen beoordelen of jij de ideale kandidaat bent. Eerst hebben wij telefonisch of per e-mail contact over de vacature. Vervolgens bekijken wij of er een potentile match kan zijn, waarna wij je graag persoonlijk ontmoeten. Persoonlijkheid haal je tenslotte niet uit een CV. Wij gaan samen aan de slag voor het beste resultaat.

Inschrijven bij EQIB

Als het gaat om werving & selectie dan functioneert onze doelgroep op MBO+, HBO en WO niveau. Van schoolverlaters tot zeer ervaren professionals. Wij zijn specialisten binnen de volgende vakgebieden:

Onze website houden wij continubij. Is een vacature ingevuld, dan wordt deze directverwijderd van onze site. Nieuwe vacatures komen er directop te staan. Elke week hebben wij nieuwe en interessante vacatures. Organisatiebreed zijn wij wervingspartner voor vele opdrachtgevers. Dat maakt ook dat de variteit in ons vacature aanbod altijd aanwezig is.

Kies het vakgebied van jouw keuze en vind de baan die echt bij jou past!