Stage-ervaring: Mijn talenten (h)erkend en ontwikkeld!

Felice de Jong over haar HRM stage bij Eqib | The Human Factor:

Voor mijn tweedejaarsstage van de opleiding Human Resource Management heb ik stage gelopen bij Eqib The Human Factor in Deventer.

Bij het lezen van de vacature was ik meteen verkocht en wist ik zeker dat dit het bedrijf was waar ik stage wou gaan lopen. Eqib is namelijk erg breed in haar diensten op het gebied van HR en dat geeft stagiairs de kans om hier overal ervaring in op te doen! Daarom ben ik erg blij dat ik die kans binnen Eqib heb gekregen! Nu ik in mijn laatste week van de stage zit, kan ik terugkijken op een leerzame, diverse en gezellige stageperiode. Ik heb mijzelf goed kunnen ontwikkelen zowel op persoonlijk als op professioneel vakinhoudelijk vlak. Persoonlijke aandacht en ontwikkeling staat namelijk centraal bij Eqib en iedereen is bereid je te helpen. Bij Eqib maak je echt deel uit van het team, omdat je als een volwaardige collega wordt gezien en veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt in de uitvoering van je werkzaamheden. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd. Daarnaast mag je overal mee naartoe, bijvoorbeeld naar bedrijven voor de analyse van HR-vraagstukken, het bijwonen van interessante evenementen, netwerkbijeenkomsten en krijg je de kans om ook zelfstandig intakes te doen. Kortom: erg divers en erg handig voor het verder uitbreiden van je eigen netwerk!

Ben je geïnteresseerd hoe ik mijn stageperiode heb ervaren binnen Eqib? Laat het me dan weten!

Ps. Kleine tip: ze zijn nog op zoek naar nieuwe stagiaires! ????

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verwante artikelen van Stage-ervaring: Mijn talenten (h)erkend en ontwikkeld!

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact