Stage lopen bij Eqib is meer dan alleen stage lopen bij Eqib!

Stage bij Eqib

Afgelopen jaar moest ook ik er aan geloven: een stage vinden. Ik wilde graag stage lopen op een marketing en communicatieafdeling in plaats van bij een marketingbureau, vooral omdat ik tijdens mijn opleiding al veel kennis had opgedaan over het werken binnen een bureau dat ik wel benieuwd was naar iets anders.  

Hoewel je bij een marketing bureau écht bezig gaat met bijvoorbeeld concept ontwikkeling voor klanten wou ik juist binnen een bedrijf zelf bezig gaan met marketing, het beter zichtbaar maken van een bedrijf, meedenken over social media of het organiseren van evenementen, en dit alles gericht op één bedrijf. 

Daarom was het ook dat ik voor Eqib koos, hier ben je naast de marketing voor Eqib zelf, ook bezig voor klanten, een beetje van allebei dus!  

Vanaf dag 1 wist ik al dat ik op een fijne plek was terecht gekomen, ik werd heel goed ontvangen en begeleid. Zo kreeg ik in de eerste weken de kans om het bedrijf van binnen goed te leren kennen door het voeren van gesprekken met meerdere collega’s, maar ook het bijwonen van intake gesprekken en videoproducties. Hierdoor kreeg ik al snel een duidelijk beeld van de gang van zaken binnen Eqib, heel belangrijk voor een marketing stagiaire binnen een bedrijf natuurlijk! 

Ik heb mij tijdens mijn stage bij Eqib echt verder kunnen ontwikkelen op het gebied van marketing, vooral omdat ik veel zelfstandigheid en vertrouwen kreeg. Niet alleen van de marketing collega’s, maar ook van de andere collega’s bij Eqib, dit maakt toch dat je meer zelfvertrouwen krijgt en echt je ding kan gaan doen. Daarnaast werd er heel duidelijk gekeken naar mijn interesses en leerdoelen zodat ik het meeste uit mijn stageperiode zou halen.  

Van hard werken, serieuze gesprekken en sparren over marketing gerelateerde zaken naar lachen, ouwehoeren en het allerleukste: de vrijdagmiddag borrel!  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen verwante artikelen

  Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

  Wil jij meer weten?

  Neem contact met ons op.

  Hengelo
  Hazenweg 60
  7556 BM Hengelo
  Routebeschrijving
  074 349 40 74

  Deventer
  Keulenstraat 21
  7418 ET Deventer
  Routebeschrijving
  074 349 40 74

  Zwolle
  Grote Voort 207
  8041 BK Zwolle
  Routebeschrijving
  074 349 40 74

  Contact