Student PartnersStudent Partners

Het talent van de toekomst

Voor onze opdrachtgevers zijn wij steeds vaker op zoek naar high potentials. Jong talent die met een frisse en innovatieve blik organisaties naar een hoger niveau kunnen tillen. Dat is één van de redenen dat wij inmiddels lange termijn samenwerkingen zijn aangegaan met diverse (studie)verenigingen van zowel de Universiteit van Twente als Saxion Hogeschool.Michelle Gelink

Heb je een vraag over een van onze Student Partners? Of heb jij interesse in een samenwerking? Ik kom graag met je in gesprek!

Neem contact op

Studievereniging Syntaxis

S.V. Syntaxis is de studievereniging voor alle ICT-gerelateerde opleidingen verbonden aan de Academie Creatieve Technologie van Saxion Hogeschool te Enschede. De vereniging organiseert zowel studie als niet-studie gerelateerde activiteiten, zoals lunchlezingen en workshops, maar ook netwerkborrels en andere leuke evenementen voor haar 600 leden.

Studievereniging ConnecTTerzake

ConnecTTerzake is de studievereniging van de School of Business, Building & Technology (BBT). De academie heeft ongeveer 1000 studenten en bestaat uit de studies Small Business & Retail Management, Bouwtechnische Bedrijfskunde en Technische Bedrijfskunde. Als studievereniging van de BBT creëren ze toegevoegde waarde voor de studenten. Dit doen ze door activiteiten te organiseren zoals studiereizen, lezingen, workshops, bedrijfsbezoeken en netwerkborrels.

Studievereniging W.S.G. Isaac Newton

Werktuigbouwkunde Studie Genootschap Isaac Newton is de studievereniging voor alle werktuigbouwkunde studenten aan de Universiteit van Twente. De vereniging telt meer dan 1000 leden en bestaat uit zowel bachelor als master studenten. W.S.G. Isaac Newton is bij de oprichting van de Universiteit van Twente in 1965 ontstaan en was een van de allereerste studies van de universiteit. De vereniging focust op drie pijlers: studie, activiteiten & carrière. Ze organiseren veel activiteiten voor hun leden waaronder, op het gebied van carrière, lunchlezingen.

Image

Studievereniging LiNK

LiNK is de studievereniging van de Academie Creatieve Technologie van Saxion, Enschede. Hieronder vallen studenten van de opleidingen Creative Media and Game Technologies, Media Informatie en Communicatie en Fashion and Textile Technologies. LiNK is opgericht op 21 september 2001 en telt op dit moment ruim 1300 leden. Hiermee is LiNK de grootste vereniging van heel Saxion! LiNK is de schakel tussen de student, de opleiding en het toekomstige werkveld. LiNK organiseert workshops, gastcolleges, feesten, borrels, filmavonden, de jaarlijkse studiereis, de introductie en nog veel meer (studie gerelateerde) activiteiten. Ook biedt LiNK haar leden korting op boeken en ander studiemateriaal. Daarnaast zijn er nog veel andere exclusieve aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor leden.

Studievereniging Humanity

Studievereniging Humanity omvat de studies Human Resource Management, International Human Resource Management, Human Resource and Business Management en Human Talent Development. De vereniging organiseert zowel studie- als niet-studie gerelateerde evenementen. Daarnaast probeert de vereniging de studenten met elkaar te laten binden en hun studietijd te verrijken en een stimulans te geven. In 2014 is door een vijftal gemotiveerde studenten aangekaart dat het op de academie Mens en Arbeid ontbrak aan een studievereniging. Op 3 maart 2014 werden de officiële papieren getekend. Op dit moment telt de vereniging ongeveer 250 leden.

Image

Facility Business Society

Facility Business Society, oftewel FBS is de studievereniging voor de Facility Management studenten op Saxion Hogeschool te Deventer. FBS is op 12 juli 2018 opgericht en staat voor samenwerken, netwerken en zelfontwikkeling. Daarom staat saamhorigheid centraal binnen de vereniging aangezien je samen verder komt dan alleen. Dit wordt nagestreefd door activiteiten te organiseren zoals bedrijfsbezoeken, workshops, (lunch)lezingen, Q&A momenten, bijlessen, en uiteraard de maandelijkse borrel. Hiermee geeft FBS de studenten de kans om hun netwerk te vergroten en elkaar te helpen waardoor de studenten zichzelf ontwikkelen.

Study Association Proto

S.A. Proto is een Engelstalige studievereniging voor BSc Creative Technology en MSc Interaction Technology aan de Universiteit Twente opgericht in 2010. Met ruim 600 leden vanuit alle continenten richten ze zich op de voortgang van technologie en rapid prototyping met behulp van kennis van informatica, electrotechniek, design en business. Proto is continu bezig met het verbeteren van de ervaring van het studenten door middel van gezellige activiteiten, borrels, netwerkevenementen, bedrijfsbezoeken, gastsprekers en workshops.

Image