Student PartnersStudent Partners

Het talent van de toekomst

Voor onze opdrachtgevers zijn wij steeds vaker op zoek naar high potentials. Jong talent die met een frisse en innovatieve blik organisaties naar een hoger niveau kunnen tillen. Dat is één van de redenen dat wij inmiddels lange termijn samenwerkingen zijn aangegaan met diverse (studie)verenigingen van zowel de Universiteit van Twente als Saxion Hogeschool. Ike Hoppenbrouwer

Heb je een vraag over een van onze Student Partners? Of heb jij interesse in een samenwerking? Ik kom graag met je in gesprek! 

Neem contact op

Studievereniging Syntaxis

S.V. Syntaxis is de studievereniging voor alle ICT-gerelateerde opleidingen verbonden aan de Academie Creatieve Technologie van Saxion Hogeschool te Enschede. De vereniging organiseert zowel studie als niet-studie gerelateerde activiteiten, zoals lunchlezingen en workshops, maar ook netwerkborrels en andere leuke evenementen voor haar 600 leden.

Studievereniging LiNK

LiNK is de studievereniging van de Academie Creatieve Technologie van Saxion, Enschede. Hieronder vallen studenten van de opleidingen Creative Media and Game Technologies, Media Informatie en Communicatie en Fashion and Textile Technologies. LiNK is opgericht op 21 september 2001 en telt op dit moment ruim 1300 leden. Hiermee is LiNK de grootste vereniging van heel Saxion! LiNK is de schakel tussen de student, de opleiding en het toekomstige werkveld. LiNK organiseert workshops, gastcolleges, feesten, borrels, filmavonden, de jaarlijkse studiereis, de introductie en nog veel meer (studie gerelateerde) activiteiten. Ook biedt LiNK haar leden korting op boeken en ander studiemateriaal. Daarnaast zijn er nog veel andere exclusieve aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor leden.
 

Studievereniging W.S.G. Isaac Newton

Werktuigbouwkunde Studie Genootschap Isaac Newton is de studievereniging voor alle werktuigbouwkunde studenten aan de Universiteit van Twente. De vereniging telt meer dan 1000 leden en bestaat uit zowel bachelor als master studenten. W.S.G. Isaac Newton is bij de oprichting van de Universiteit van Twente in 1965 ontstaan en was een van de allereerste studies van de universiteit. De vereniging focust op drie pijlers: studie, activiteiten & carrière. Ze organiseren veel activiteiten voor hun leden waaronder, op het gebied van carrière, lunchlezingen. 

Studievereniging Dimensie

Studievereniging Dimensie is de vereniging voor de bacheloropleiding psychologie en de masteropleidingen binnen psychologie aan de Universiteit van Twente. De vereniging is ontstaan op 30 november 1981. Toentertijd was het de vereniging voor Psychologie en Onderwijswetenschappen & Technologie. Sinds 7 september 2015 is het de vereniging voor alleen de studie Psychologie. Dimensie biedt ondersteuning aan studenten en ook organiseren ze activiteiten voor studenten waarbij ze ervaring en kennis kunnen op doen die zij kunnen toepassen tijdens het studeren en de verdere carrière. 

Studievereniging Communiqué

Studievereniging Communiqué omvat de bachelor Communication Science en het masterprogramma Communication Studies op de Universiteit van Twente. Voor ongeveer 300 leden organiseert Communiqué studie gerelateerde evenementen zoals lezingen en workshops, maar ook gezellige activiteiten zoals borrels en feesten. Communiqué is opgericht op 22 september 1994 voor de studie Toegepaste Communicatiewetenschappen (TCW). Inmiddels is het 23e bestuur van Communiqué aangesteld.

Image

Studievereniging ConnecTTerzake

ConnecTTerzake is de studievereniging van de School of Business, Building & Technology (BBT). De academie heeft ongeveer 1000 studenten en bestaat uit de studies Small Business & Retail Management, Bouwtechnische Bedrijfskunde en Technische Bedrijfskunde. Als studievereniging van de BBT creëren ze toegevoegde waarde voor de studenten. Dit doen ze door activiteiten te organiseren zoals studiereizen, lezingen, workshops, bedrijfsbezoeken en netwerkborrels.

Hardstart

Hardstart is de vereniging voor ondernemende studenten door ondernemende studenten in de regio Twente. Jonge studentondernemers helpen elkaar binnen deze vereniging om van hun idee een succes te maken. Hardstart wil Twente nationaal en internationaal op de kaart zetten als een incubator van talent en innovatie. Ze zijn gevestigd in gebouw de Bastille op de campus van de Universiteit van Twente.

Studievereniging Humanity

Studievereniging Humanity omvat de studies Human Resource Management, International Human Resource Management, Human Resource and Business Management en Human Talent Development. De vereniging organiseert zowel studie- als niet-studie gerelateerde evenementen. Daarnaast probeert de vereniging de studenten met elkaar te laten binden en hun studietijd te verrijken en een stimulans te geven. In 2014 is door een vijftal gemotiveerde studenten aangekaart dat het op de academie Mens en Arbeid ontbrak aan een studievereniging. Op 3 maart 2014 werden de officiële papieren getekend. Op dit moment telt de vereniging ongeveer 250 leden.