Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

a.meuleman@eqib.nl


Terug naar ons team

Anoek Meuleman

Coach Development | Adviseur

Ik coach en begeleid mensen met loopbaanvraagstukken zodat ze stappen durven en kunnen zetten die ze zelf voor ogen hebben! Daarnaast ben ik werkzaam als Interim HR-professional. Door gerichte coaching en inzet van praktische tools help ik bij het doorvoeren van (HR) vraagstukken binnen organisaties.

Ik “help” graag mensen door inzichten te creëren. Ik laat makkelijk de verantwoordelijkheid bij de persoon of de organisatie zelf en kan goed mensen lezen en verbinden. Voor mij is een opdracht of een traject geslaagd, als het doel dat we samen hebben gesteld is gehaald. Ik deel graag mijn kennis en ervaring, zodat een ander of een organisatie daar profijt van heeft. Succes, afwisseling, mensen en autonomie zijn belangrijke drijfveren in mijn werk.

Een van de belangrijkste dingen die mij succesvol maken in mijn werk is humor. Door humor worden moeilijke dingen “luchtiger”, krijg ik veel zaken geregeld en kan ik mensen inspireren of motiveren. Verder ben ik erg doelgericht en praktisch ingesteld. Ik maak graag dingen concreet. Een goed gesprek is leuk, maar levert niet altijd het gewenste resultaat. Als coach is inzicht creëren belangrijk, maar een plan van aanpak vind ik als vervolg daarop essentieel. In organisaties ben ik een verbinder, sensitiviteit en empathie zijn competenties die mij daarin versterken. Het mooist compliment dat ik heb gehad: “Anoek is een groot vat vol aanstekelijke positieve onrust. Ik werd er altijd vrolijk van. Intelligent en tegelijkertijd enorm toegankelijk. Beweegt zich net zo makkelijk tussen het management als op de werkvloer”.

stuur mij een email
Terug naar team