Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

e.groothuis@eqib.nl


Terug naar ons team

Ellen Groothuis

Directeur

Je succes bepaal je zelf! Hoe? Door vast te houden aan je doel en door te blijven gaan. Vol energie, werklust en daadkracht!

Recruitment is mijn passie! Als eigenaar van Eqib breng ik meer dan 24 jaar ervaring mee in het recruitmentvak. Ik ben een specialist in het hunten en searchen van kandidaten. Door mijn jarenlange ervaring kan ik snel de match maken en de link leggen tussen kandidaat en vacature, daarbij kijk ik niet alleen naar de harde criteria die gesteld worden maar bovenal naar de softe criteria. Ik ben vasthoudend en ga door totdat de match gemaakt is.

Ik zet me actief in voor organisaties en professionals op HBO en Universitair niveau. Daarin ben ik een waardevol gesprekspartner voor directie en HR. Als ondernemer weet ik wat er komt kijken bij het runnen van een organisatie en begrijp ik ook nadrukkelijk het belang van bijvoorbeeld (talent)ontwikkeling. De groei die we met Eqib continu doormaken, speelt daar ook actief op in. Uiteraard werken we daarin met allemaal specialisten in hun vak.

Ik ben no-nonsens en nuchter, ik ben wie ik ben. Oprechtheid en eerlijkheid vind ik belangrijk, daarnaast doe ik alles met passie en drive en ga voor resultaat!

stuur mij een email
Terug naar team