Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? 
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

 h.ruiterkamp@eqib.nl


Terug naar ons team

Hans Ruiterkamp

Senior Technical Recruiter

Ik heb het leukste vak dat er bestaat, namelijk het creëren van nieuwe toekomstperspectieven voor kandidaten en klanten. Dat is wat je creëert als je de juiste match weet te maken en twee partijen bij elkaar weet te brengen. Als dan de perfecte match is gemaakt en deze partijen staan te popelen om met elkaar de toekomst vorm te geven, geeft dat een enorme kick. Dat is waar ik mij mee bezig houd binnen Eqib!

Eqib | The Human Factor helpt bij het erkennen, versterken en ontwikkelen van het aanwezige potentieel in mens en organisatie. Wij zijn de full service HR Business Partner en informeren, adviseren en begeleiden organisaties op het totale HR-spectrum van instroom, doorstroom tot uitstroom. Wij zijn continu bezig de ambities van een organisatie te matchen met de inzet van personeel, want bedrijven én medewerkers zijn voortdurend in beweging.

Open en eerlijk, dat is de manier waarop ik werk. Dit gecombineerd met jarenlange ervaring in het vak en mijn enthousiaste en mensgerichte persoonlijkheid. Dit zorgt ervoor dat ik in staat ben om de perfecte match te realiseren!

stuur mij een email
Terug naar team