Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? 
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

j.oldeweghuis@eqib.nl


Terug naar ons team

Joost Olde Weghuis

Directeur Techniek

Ik ben een echte ondernemer en specialist in het hunten en searchen van technische kandidaten op een HBO en Universitair niveau. Ik adviseer klanten graag bij moeilijke wervingstrajecten waarbij technische specialisten worden gezocht.

Door mijn ondernemersgeest, passie voor technologie, mijn doorzettingsvermogen en oprechte interesse in mensen weet ik de optimale match te maken tussen kandidaat en vacature. Waar anderen stoppen ga ik door!

Door mijn brede technische kennis van Elektrotechniek, Werktuigbouw en ICT ben ik een gesprekspartner op niveau die de voertaal in de techniek begrijpt. Ik behaal succes door een duidelijke visie en mening te hebben waardoor ik daadkrachtig en resultaatgericht optreed. Het grootste compliment dat ik ontvangen heb is; Je maakt waar wat je zegt!

Ik heb een no-nonsens karakter, ben toegankelijk en heb een allergie voor mensen die zich belangrijker voor doen dan dat ze zijn.

Ben jij een technisch specialist die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of kun jij de technische vacature niet ingevuld krijgen neem dan contact met mij op.

stuur mij een email
Terug naar team