Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? 
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

e: k.kremer@eqib.nl


Terug naar ons team

Karin Kremer

Assistant Recruiter

Al sinds de oprichting ben ik bij Eqib werkzaam, nou ja bijna. Tien jaar geleden liep ik bij Eqib naar binnen. In de loop van deze jaren heb ik waardevolle kennis opgedaan omtrent organisaties (van food, mechanische techniek tot gezondheidszorg) en natuurlijk mensen. De interactie met mensen is de voornaamste reden waarom ik mijn baan nog met veel plezier uitoefen. Hoe druk je ook bent, laat mensen altijd weten dat ze belangrijk zijn, wees er voor hen, maak plannen en bouw een relatie op. Bij Eqib krijg ik de kans om dit te doen.

Als ik op kantoor aankom, is het tijd voor koffie. Dit is ook het moment dat ik besef dat ik een gelukkig en dankbaar persoon ben. Ik geloof dat dankbaarheid je echt gelukkig maakt.

Ik ben een matchmaker tussen professionals en organisaties. Om hierin succesvol te zijn, zorg ik ervoor dat ik mijn kandidaten én mijn klanten veel aandacht geef. Dat kost me helemaal geen moeite; het is intrinsiek. Ik ben pas tevreden, als ik een beetje magie aan iemands dag heb kunnen toevoegen. In mijn werk wil ik de beste resultaten behalen. Om succesvol te zijn, heb ik geleerd dat alles begint met het geloof in jezelf.

Als je op zoek bent naar een toegewijde Recruiter, die alles op alles zet om dé perfecte match te maken, dan maak ik graag een afspraak met je om tot een langdurige relatie te komen!

stuur mij een email
Terug naar team