Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

k.oldersma@eqib.nl


Terug naar ons team

Kimberly Oldersma

Office Coördinator

Binnen Eqib ben ik diegene die iedereen ondersteunt bij van alles. In mijn functie van Office Coördinator zorg ik dat alles op tijd geregeld wordt. Ik vind het fijn dat ik hulp kan bieden aan mijn collega’s, zodat zij op hun best kunnen presteren. Als Office Coördinator kan ik mijn sterkte punten gebruiken om anderen te laten shinen! Voor vele collega’s, opdrachtgevers en kandidaten ben ik het eerste aanspreekpunt binnen Eqib. Ik hou van het contact met mensen en streef ernaar om iedereen op een juiste wijze te helpen. Als iedereen mij weet te vinden, ben ik geslaagd!

Ik ben gestart bij Eqib als stagiaire en al snel wist ik dat ik langer wilde blijven bij deze organisatie. Niet alleen vanwege de lekkere koffie, maar ook doordat Eqib een open en energieke organisatie is met interesse in mensen. Een full service HR business partner met een persoonlijke aanpak.

Mijn kracht is het overzicht houden en structuur aan brengen. Ik zorg er voor dat ik anderen altijd één stap voor ben. In het dagelijks leven zie je een proactieve en toegewijde professional die niet snel genoegen neemt met nee. Mijn collega’s waarderen mijn organisatorische vaardigheden, die ervoor zorgen dat zij helemaal up-to-date zijn, net zoals hun agenda’s. Ik ben gedreven, neem graag werk uit handen en stroop daar graag mijn mouwen voor op!

Wil je mij en Eqib beter leren kennen?

stuur mij een email
Terug naar team