Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

m.boers@eqib.nl


Terug naar ons team

Mariëlle Boers – Lensink

HR Business Partner

Werk is voor de mens belangrijk. Of je nou net van school komt, een doorgewinterde manager bent of ergens hier tussenzin zit, je werkt om te leven en je leeft om te werken. Het is mijn passie om de behoefte aan een baan waarin men zich thuis voelt, te vervullen.

Tijdens mijn werk ben ik gedreven om een verschil te maken voor organisaties en mensen. Met mijn achtergrond in recruitment in de technische sector, heb ik het voordeel dat ik de taal van de techneut spreek. Ondanks dat recruitment een uitdagend en dynamisch vak is waar ik veel uitdaging uit haal, ben ik ook actief op het gebied van Human Resources. Mijn interesses liggen in de combinatie tussen de organisatie en al zijn processen en de mensen die er werkzaam zijn. Elke organisatie karakteriseert zichzelf met verschillende unieke kenmerken, wat tevens geldt voor de werknemers van deze organisatie. Elk individu is uniek en zal ingezet moeten worden in de kracht waar zijn of haar talenten optimaal benut kunnen worden. En dat is waar ik mee kan helpen!

Wanneer ik mijn collega’s vraag mijn persoonlijkheid te omschrijven, beginnen ze te lachen. Schijnbaar vinden zij mijn bescheidenheid een typisch kenmerk van mij. Tevens vinden ze mij beslissend, authentiek en kritisch op een positieve manier. Daarnaast zeggen ze ook mijn eerlijkheid te waarderen en het feit dat ik niet mee ga in de hele ‘super food hype’. Ik hield al van gewoon boerenkool voordat het internet het cool maakte (door het als ingrediënt voor smoothies te gebruiken).

Wanneer je mij beter wilt leren kennen of meer te weten wilt komen over de dienstverlening van Eqib kom ik graag met je in contact.


Terug naar teamstuur mij een email