Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

m.hampsink@eqib.nl


Terug naar ons team

Marije Hampsink

HR Business Partner

Na vele jaren met Eqib te hebben gewerkt ‘aan de andere kant van de tafel’ ben ik bij Eqib in dienst getreden.De persoonlijke, actieve en bijdetijdse, maar vooral mensgerichte stijl die Eqib kenmerkt spreekt mij erg aan.

Als HR Business Partner ben ik gedreven mijn bijdrage te leveren aan vitale en goed presterende organisaties. Ik ben ervan overtuigd dat dit alleen duurzaam kan wanneer mensen zingevend werk kunnen doen, zich kunnen ontwikkelen en eigen regie kunnen nemen.

Vanuit HR is mijn doel de eigen regie van medewerkers en leidinggevenden te versterken en daar de juiste randvoorwaarden te scheppen.
Wat kenmerkt mij? Ik ben gericht op ontwikkeling en beweging. Niet voor niets heb ik in 2017 een opleiding Verandermanagement afgerond.

Ik ben een stevige sparringpartner en kijk ook graag over de grenzen van mijn eigen vakgebied heen, om ‘het hele plaatje te kunnen zien’.
Van mij wordt vaak gezegd dat ik zakelijk ben, maar altijd met een luisterend oor, invoelend vermogen en waar nodig met een flinke dosis humor.

stuur mij een email
Terug naar team