Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

m.schuit@eqib.nl


Terug naar ons team

Marijke Schuit

A&O psycholoog en coach

Mensen en organisaties in beweging krijgen en vitaal houden

Ik ben een ervaren A&O psycholoog en coach, ik benoem, waardeer en ontwikkel gedrag van mensen en organisaties. Altijd met respect en waardering voor ieders kwaliteiten en talenten. Niet alles is ontwikkelbaar, soms is het handiger gebruik te maken van dat wat iemand goed kan en plezier aan beleeft.

Ik neem assessments af in selectieprocedures of in het kader van ontwikkelings- en/ of verandertrajecten. Ik coach en train mensen en teams op gedrag. Thema’s: persoonlijk leiderschap, effectieve en verbindende communicatie, vitaliteit, work-life balance, faalangst, stressmanagement. Hierbij maak ik gebruik van allerlei tools en oefeningen vanuit de positieve psychologie, de cognitieve psychologie en de Acceptance And Commitment Therapy.

Met tests en vragenlijsten, gesprekken en oefeningen help ik mensen op een andere manier naar zichzelf en hun gedrag te kijken. Ik ben daadkrachtig en waar nodig confronterend, maar altijd met respect en oog voor de menselijke maat.

Als je iets wilt veranderen, moet je het zelf doen. Ik als coach kan anderen inspireren, faciliteren, kritisch en open naar zichzelf laten kijken in een veilige omgeving. Ik ben tevreden en blij als ik in staat ben mensen inzicht te geven in zichzelf en zij hierdoor keuzes door maken waar ze energie van krijgen en met plezier aan het werk zijn.

Eqib is bevlogen, echt, betrokken, daadkrachtig en betrouwbaar. Met een jong team worden met plezier resultaten gehaald. Ik voel me er thuis!

stuur mij een email
Terug naar team