Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

m.terbekke@eqib.nl


Terug naar ons team

Marlies ter Bekke

HR Business Partner | Specialist Technical Recruitment

Na mijn opleiding Facility Management op het Saxion in Deventer heb ik gedurende en na mijn studie gewerkt binnen de schoonmaakbranche en de recreatiebranche. In beide disciplines heb ik hele mooie ervaringen opgedaan, echter kwam ik in 2015 in aanraking met het vak recruitment en dat maakt mij tot op de dag van vandaag een heel blij mens!
Recruitment is topsport in de huidige arbeidsmarkt. Ik zie veel vergelijkingen vanuit mijn topsportleven als schaatser met mijn huidige baan. Doorzettingsvermogen, discipline, (talent) ontwikkeling, het zijn allemaal begrippen die bij zowel het recruitment vak als bij topsport horen.

Binnen Eqib zet ik mij dan ook graag actief in om de match te maken tussen de juiste persoon en de juiste vacature. En als dit een succes wordt, moet dit gevierd worden. Een les vanuit de topsport!
De rol van HR Business Partner maakt het werken bij Eqib uniek. Je bent in deze rol niet alleen gespecialiseerd op het gebied van recruitment, maar je zal je ook ontfermen over diverse HR- vraagstukken. Interessant, maar bovenal uitdagend.

Met mijn Twentse nuchterheid, mijn gedrevenheid en mijn doorzettingsvermogen zet ik mij in om het beste resultaat te behalen samen met het fijne team van Eqib! Werkplezier, persoonlijke groei, motivatie en een sterk team; de juiste ingrediënten voor nieuwe successen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, heb je een vraag of wil je eens over jouw carrière sparren? Neem dan met mij contact op!

stuur mij een email
Terug naar team