Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

m.cremers@eqib.nl


Terug naar ons team

Martijn Cremers

Trainer/Facilitator

Elke dag help ik, als personeel- en organisatiewetenschapper, mensen, teams & organisaties zichzelf te leren kennen, om vervolgens een ontwikkelstap te maken in de gewenste richting. Ik doe dit in de rol van trainer/facilitator, van (team)coach en psychodynamisch therapeut. Het nemen van de ‘eigen verantwoordelijkheid’ is hierbij het doorlopende thema dat ik nastreef. Ik vind het razend interessant en energie-gevend, om te merken dat bij mensen het kwartje valt en er weer ruimte ontstaat voor dat wat er echt nodig is. Het contact maken met mensen, samen op onderzoek gaan om uiteindelijk verder te groeien als mens. Dit verklaart ook mijn psychodynamische achtergrond zowel op individueel, als groeps- en organisatieniveau.

Voor mij is Eqib bijzonder omdat ze een welkom-gevoel weten te combineren met een zakelijkheid en daarbij onderzoekend en pionierend blijven op het gebied van training en (team)coaching.

Wat mij echt onderscheid van anderen is het lef om samen met jou ‘onder water te duiken’ en te kijken wat er echt speelt in de onderstroom. Mijn focus is hierbij altijd op de ‘spanning’ tussen jou en je omgeving. Elke keer een avontuur, zowel voor mij als de ander. Dit dag in dag uit te kunnen faciliteren is mijn grootste prestatie.

stuur mij een email
Terug naar team