Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? 
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

 m.brouwer@eqib.nl


Terug naar ons team

Michiel Brouwer

HR Business Partner | Senior Specialist IT Recruitment


Terug naar team

Mijn passie is het beste naar boven halen uit zowel de mens als het bedrijf en deze te laten ontwikkelen/innoveren. De juiste mens op de juiste plek zien te krijgen en deze in de loop van zijn/haar carrière de kansen en/of ondersteuning kunnen bieden die ze zoeken. Soft-skills van zowel bedrijf als persoon zijn hierbij doorslaggevend in mijn ogen. Dit samen omschrijft waar ik het liefste mee bezig ben: verbinden en ontwikkelen van bedrijf en individu.
Altijd met het oog voor de mens, ‘The Human Factor’. Dit laatste is waar het volgens mij om draait en is tevens waar Eqib voor staat.

Binnen Eqib houd ik mij bezig met IT recruitment en het verbinden van IT’ers aan onze opdrachtgevers en prospect’s. Niet op basis van een cv, maar juist door naar de persoon zelf te kijken met zijn of haar persoonlijke en professionele skills en deze een kans te geven bij een passend bedrijf en bedrijfscultuur. Daarnaast kijk ik graag samen met mijn klanten verder naar de ambities van het bedrijf en van de personen die er zitten, om ze hierin verder te kunnen helpen.

Sociaal, humor, gewoon jezelf zijn, open en eerlijk en wederzijds vertrouwen kenmerken mij en mijn manier van samenwerken. Vanuit deze eigenschappen ga ik voor het beste resultaat en zet ik net dat ene stapje extra voor onze mensen en de klant!

stuur mij een email