Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

 n.geurts@eqib.nl


Terug naar ons team

Nanda Geurts

HR Business Partner | Senior Specialist Recruitment

Inmiddels werk ik al vele jaren met veel plezier in het mooie, dynamische recruitmentvak. Het geeft mij iedere keer weer voldoening en energie om kandidaten en organisaties met elkaar te verbinden, zodat een kandidaat kan doen wat hem/haar gelukkig maakt en de organisatie de versterking krijgt om doelen gezamenlijk te kunnen bereiken.

Als Senior Recruiter bij Eqib ga ik graag met je in gesprek als kandidaat of opdrachtgever om persoonlijk kennis te maken, de vraag te achterhalen en te doorgronden om op die manier tot een passende oplossing te komen en het gewenste resultaat te bereiken.

The Human Factor is daarbij van essentieel belang om dé juiste verbinding te kunnen maken. Dat bij Eqib deze menselijke factor en professionaliteit en kwaliteit voorop staan, heeft mij heel enthousiast gemaakt over deze organisatie. Ook omdat Eqib als Full Service HR Business Partner een brede dienstverlening kan aanbieden op het gehele HR gebied (van in-, door- en uitstroom als de ontwikkeling van personeel), maakt het ook een erg interessante organisatie om te werken. Iedere professional uit ons sprankelende en gedreven team kan daaraan, vanuit haar/zijn specialisme, een bijdrage leveren. Ik vind het mooi om daar onderdeel van te zijn!

Ik doe mijn werk vanuit oprechte interesse in de mens, met enthousiasme, energie en gedrevenheid. Wat mij kenmerkt? Heldere en integere communicatie, praktisch en volhoudend. Ik stop niet wanneer het uitdagend wordt, omdat ik graag net die stap meer zet om het verschil te maken.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je nog meer van mij weten of van Eqib?

stuur mij een email
Terug naar team