Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

p.vanharselaar@eqib.nl


Terug naar ons team

Pascal van Harselaar

HR Business Partner | Specialist Recruitment

Al 14 jaar breng ik met veel plezier werkgevers en werknemers bij elkaar. Binnen Eqib ben ik actief als Recruiter en zorg ik ervoor dat de juiste kandidaat wordt gematcht aan de juiste job.
Het contact met mensen maakt dat ik nooit uitgekeken raak op het vak van Recruiter. Niets geeft zo’n grote kick als je mensen gelukkig maakt met de juiste job en de juiste kandidaat. Het achterhalen wat iemand drijft en waarom ze doen wat ze leuk vinden is bij iedereen anders en houdt het werk afwisselend en uniek.
Hierdoor ga ik elke dag met veel plezier en gedrevenheid aan het werk.

De professionaliteit en tegelijk het warme persoonlijke gevoel is wat mij aantrekt bij Eqib. Resultaatgerichtheid, net dat stapje extra zetten en continu voorop lopen in een veranderende arbeidsmarkt is wat Eqib uniek maakt en een betrouwbare HR Business Partner.

Ik hou van een persoonlijke benadering, door mijn open, enthousiaste en directe persoonlijkheid  heb ik snel een connectie met mensen waardoor ik vaak net het verschil maak. Ik werk vanuit plezier voor het vak en kan putten uit jarenlange ervaring.
Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik ga graag met je in gesprek.

stuur mij een email
Terug naar team