Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? 
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

 pb.vanvliet@eqib.nl


Terug naar ons team

Pieter-Bas van Vliet

HR Business Partner | Lead Recruitment

In mijn rol als Lead Recruiter adviseer en ondersteun ik opdrachtgevers op het terrein van Recruitment. Dit varieert van het bemiddelen van MBO+/HBO/WO-professionals in uiteenlopende functies tot het adviseren over hoe je als moderne organisatie talent kan aantrekken, ontwikkelen en zodoende kan behouden. Recruitment Proces Outsourcing-oplossingen en Employer Branding-vraagstukken hebben mijn speciale interesse. Tegelijkertijd ga ik mij bezig houden met het begeleiden van een aantal Recruiters van de vestiging Hengelo in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het lijkt mij een geweldige uitdaging om samen met mijn collega’s verder te bouwen aan een mooi, succesvol en bovenal mensgericht bedrijf.

Mensen die met mij hebben samengewerkt omschrijven mij als gedreven, enthousiast, empathisch, nieuwsgierig en resultaatgericht. Soms een tikkeltje ongeduldig en eigenwijs, maar altijd gericht op vooruitgang en ontwikkeling.

Ik hecht veel waarde aan plezierige en respectvolle sfeer zonder dat dit afbreuk doet aan resultaat en kwaliteit. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en adviseer vanuit passie en overtuiging.

Wil je graag meer weten over mijn visie op het aantrekken, ontwikkelen en behouden nieuwe en/of bestaande medewerkers op MBO+/HBO/WO-Master niveau? Bel mij op 074-3494074 en ik maak graag een afspraak met je!

stuur mij email
Terug naar team