Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

r.petersen@eqib.nl


Terug naar ons team

Rhiana Petersen

HR Business Partner | Lead IT Recruitment

Sinds 2013 werk ik binnen IT-Recruitment. Een uitdagende, innoverende wereld waar geen dag hetzelfde is. Binnen Eqib ontferm ik mij als Lead IT Recruiter over ons IT Recruitment team en ben ik overall aanspreekpunt over IT Recruitment gerelateerde vragen. Daarnaast buig ik mij ook over het samenbrengen van IT-specialisten en opdrachtgevers in Oost-Nederland. Het vinden van de juiste fit in het bij elkaar brengen van mensen en bedrijven, geeft mij veel energie en voldoening. Ik vind mijn werk ontzettend leuk en doe ik met veel plezier.

De reden dat ik bij Eqib werk, is omdat zij als bedrijf verder kijken dan gebaande paden. Eqib is een HR Business Partner en niet alleen gespecialiseerd in recruitment maar ook HR-vraagstukken. In mijn werk vind ik het belangrijk out of the box te denken, net die extra stap te zetten om tot het beste resultaat te komen. Dit herken ik in waar Eqib voor staat en haar manier van werken. Binnen Eqib heb ik de ruimte om te groeien als professional, in een omgeving waar the human factor centraal staat.

Ik werk met een (zogenaamde) West-Friese nuchterheid, enthousiaste en gedreven mindset. Met oprechte interesse, kennis van zaken, humor en een luisterend oor ga ik voor niets minder dan het beste.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

stuur mij een email
Terug naar team