Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? 
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

info@eqib.nl


Terug naar ons team

Rozemarijn van Merksteijn

Coach

stuur mij een email
Terug naar team

De lichtjes in iemands ogen zien als ze hebben ontdekt waar hun eigen passie ligt. Zien dat iemand het beste uit zichzelf haalt en een groep mensen op unieke wijze samen werkt. Een ultieme groepsdynamiek. Dat is waar ik van ga stralen en waar ik iemand en een groep het liefste naartoe begeleid.

Ooit begonnen als student aan de Hospitality Business School heb ik mij opgewerkt naar Product Manager. Ik vloog letterlijk de hele wereld over. Tot mijn Burn out. Ik kwam erachter dat hoeveel allure mijn functie ook had, het mij nooit gelukkig zou maken. Vanaf dat moment leerde ik voor mijzelf te kiezen. Ik ben meerdere opleidingen gaan volgen die mij hebben gevormd tot de positieve en energieke coach die ik nu ben.

Als coach help ik je bij jouw persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling, zodat je nog beter in staat bent keuzes te maken die bij jou als persoon passen. We gaan je persoonlijke en professionele doelen vormgeven en ik geef je inzicht in hoe je hiermee aan de slag kan om ze ook waar te maken. We lossen niet alleen problemen op, maar ik help je ook bij het voorkomen van deze problemen, zodat je hier in de toekomst niet weer tegenaan hoeft te lopen. We gaan aan de slag met het creëren van jouw toekomst, waarin jij beter in je kracht staat! Door overzicht en inzicht te creëren in je eigen gedachten en gedrag, voorkom je stress en kun je volledig jezelf zijn. Ik werk hierbij ook op team niveau met groepen om dit gezamenlijk te bereiken.

Eqib staat voor authenticiteit. Het bestaat uit een (h)echt team dat werkt voor echte mensen. De kracht ligt hem in de medewerkers waarin iedereen vanuit zijn eigen passie werkt.
Wil jij meer weten over wat ik voor jou kan betekenen?