Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

s.bruggink@eqib.nl


Terug naar ons team

Sanne Bruggink

Learning & Development Business Partner | Trainer

Als Learning & Development Business Partner | Trainer ben ik de sparringpartner op het gebied van de ontwikkeling van medewerkers voor het behalen van de strategische organisatie doelen.

Waarom ik deze functie zo leuk vind? In samenwerking sparren over wat mensen beweegt, gelukkig maakt en vanuit dat perspectief uiteindelijk de gewenste doelen halen; dat maakt mij enthousiast en daar kom ik elke dag mijn bed voor uit!

Ik werk bij Eqib, omdat Eqib werkt vanuit de Human Factor. Een organisatie bestaat niet zonder mensen die de organisatie uniek, veranderlijk en mega interessant maakt. Eqib focust hierop en begrijpt; zonder deze mensen, geen succesvolle organisatie.

Als opleidingskundige heb ik bij uitstek geleerd te luisteren en te kijken naar wat er binnen en buiten de organisatie speelt en wat dit vraagt van de ontwikkeling van zijn of haar medewerkers. Met mijn HR kennis en ervaring weet ik als geen ander de verbinding te leggen tussen de noodzakelijke voorwaarden en de ruimte om medewerkers te laten ontwikkelen zodat ze klaar zijn voor de toekomst.

Als professional word ik omschreven als: doelgericht, praktisch en een luisterend oor. Het mooiste compliment wat ik ooit heb mogen ontvangen was “puur in haar doen en laten en kan ontzettend goed de verbinding tussen theorie en praktijk maken, uitleggen en laten begrijpen”.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je nog meer van mij weten of van Eqib?

stuur mij een email
Terug naar team