Test Engineer – Brummen

Waar ga jij aan de slag?

Werken in een wereld waar IoT, security en data uit intelligente sensoren gecombineerd worden om Nederland veiliger te maken, dat is in een notendop wat Tedas doet. Tijdens kritieke missies van politie en defensie of met reguliere werkzaamheden van particuliere alarm centrales (PAC) zijn deze partijen afhankelijk van betrouwbare en accurate informatie en camerabeelden die geïntegreerd zijn met elkaar. En jij kunt hier als Test Engineer een essentieel onderdeel van uitmaken!

Spreekt jou dit aan en zie je deze grote verantwoordelijkheid als een prachtige uitdaging?
Kom dan werken aan het Uniscope platform van Tedas!

Wie is Tedas?
Tedas houdt zich bezig met high-end securityoplossingen en is expert in videodistributie en informatiebeveiliging en -distributie. Hiermee helpen zij organisaties om eigendommen, mensen en belangen te bewaken. Het Uniscope platform van Tedas zorgt ervoor dat informatie, zoals sensordata en operationele informatie, realtime beschikbaar is. De informatie wordt gevisualiseerd in meldkamers en voorziet de betrokkenen in het veld van informatie om beslissingen te nemen voor operationele acties.

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een Test Engineer die bekend is met het schrijven van testscripts en het proces van testen weet te automatiseren. Vanuit jouw ervaring weet jij Tedas mee te nemen in dit proces. Je werkt hierin nauw samen met de DevOps Engineer. Als Test Engineer bij Tedas word je namelijk de eerste in deze rol waardoor jouw toegevoegde waarde enorm is!

Ervaring voor specifieke testtools is dan ook geen vereiste, jij kan hier zelf invulling aan geven. Verder ben jij een teamspeler die bovendien individueel en onafhankelijk te werk kan gaan.

Wat krijg jij ervoor terug?
Werken bij Tedas betekent werken bij een organisatie waar je de mogelijkheid hebt om het maatschappelijke belang te dienen. Je komt terecht in een werkveld van beveiliging waar je letterlijk kunt helpen met het veilig houden van Nederland. Je werkt in een (missie) kritische omgeving waar veel ruimte is voor eigen ideeën. Je kunt je onderdompelen in de wereld van security, publieke veiligheid, realtime sensordata, IoT en de nieuwste netwerktechnologieën.

Tedas is een hecht en gezellig team waar ruimte is voor humor en waar gezamenlijk keihard gewerkt wordt om de doelen te behalen. Uiteraard krijg je marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals salaris, vakantiedagen, pensioenregeling. Meer weten? Bekijk de ‘werken bij’ pagina van Tedas

Wat ga jij doen?

In de wereld van Tedas staat kwaliteit voorop. Als Test Engineer ben je verantwoordelijk voor het schrijven van testscripts en het automatiseren van testen. Daarnaast ben jij ook betrokken bij het definiëren en schrijven van acceptatiecriteria om zo de kwaliteit van de producten vanaf het eerste moment te waarborgen. Hierbij werk je binnen het SCRUM team nauw samen met de product owner en help je met het schrijven van de user stories.

Wat wordt er van jou gevraagd?

  • Afgeronde HBO | WO opleiding, richting bij voorkeur IT, andere bèta richtingen zijn ook mogelijk
  • Kennis van of ervaring met testscripts schrijven en geautomatiseerd testen
  • Kennis van of ervaring met het werken in zowel een Microsoft als Linux omgeving
  • ISTQB certificering is een pré

Waar ben jij sterk in?

  • Jij bent proactief, resultaatgericht en je beschikt over een groot probleemoplossend vermogen
  • Jij bent een echte teamspeler

Extra informatie

  • Aantal uren | 32 – 40
  • Tedas is verplicht om nieuwe medewerkers een MIVD- (en mogelijk ook AIVD-) screening te laten doorlopen
  • Een persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure