Human Excellence

Elke persoon heeft potentie. Deze wil je ontdekken, ontwikkelen en inzetten. Dit kan in een huidige baan zijn of in een nieuwe functie waarin iemand komt te werken. Wij denken met je mee én zetten je aan het denken. Dit doen wij onder anderen door het inzetten van trainingen en coaching.

 

Waarom training & coaching inzetten?

Organisaties en mensen zijn continu in beweging. Om jouw onderneming vooruit te helpen, is het belangrijk te bekijken hoe je de inzet van medewerkers in goede banen kunt leiden, zodat mensen in hun kracht komen te staan en je bedrijf kan groeien. Zo werk je aan een betere performance van zowel mens als organisatie.

 

Persoonlijke afspraak
Om te inventariseren welk Human Potential instrument in jouw geval het best past, maken wij graag een persoonlijke afspraak met je. Wij geven je graag gedegen advies.

Plan een afspraak in

Wanneer pas je training & coaching toe?

Iedereen beschikt over talenten en vaardigheden en heeft de potentie om deze verder te ontwikkelen, om zo het maximale uit zichzelf en de organisatie te halen. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij werknemer én werkgever. Hoe zorg je ervoor dat je managers en medewerkers klaar zijn voor de volgende stap en hoe faciliteer je ze door middel van coaching en training op vaardigheden?

 

Vaardigheden trainen & coachen

Elke functie binnen een organisatie vraagt om de inzet van vaardigheden. Voor medewerkers en management is het de kunst om deze vaardigheden zo goed mogelijk te ontwikkelen om de werkzaamheden voor de organisatie beter uit te kunnen voeren, maar ook om persoonlijke en professionele groei te blijven realiseren. Training en coaching kunnen hierbij helpen en is op elk niveau in je bedrijf van groot belang. Op deze manier houd jij je medewerkers duurzaam inzetbaar en zorg je ervoor dat ze ook voor de lange termijn waardevol blijven voor jouw organisatie. Dit leidt tot zichtbaar resultaat voor de organisatie en uit zich in de performance van een organisatie.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden verschillende diensten op het gebied van Human Excellence. Met op maat gemaakte trainingen zetten wij altijd in op het laten excelleren van medewerkers binnen jouw organisatie. Een grondige intake met jouw organisatie is een voorwaarde om daadwerkelijk resultaat te boeken. Wij focussen en zoomen in op organisatieniveau, teamniveau en het niveau van de medewerker. Wij vormen een antwoord op de vraag wat jij tijdens en na afloop van het trainingstraject kunt doen om het resultaat te verbeteren en welke specifieke aandachtspunten er zijn voor de betreffende medewerker.

Je hebt bij ons tevens de mogelijkheid om gehele Talent Management of Management Development Programma’s vorm te geven.

Individuele trainingen
Hiernaast bieden wij ook trainingen aan waar je je individueel voor kan inschrijven.

Onze actuele individuele trainingen:

Talent Management
Wil jij als organisatie investeren in het ontwikkelen van talenten? Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een passend ontwikkelprogramma om talenten binnen je organisatie te faciliteren in hun ontwikkeling, zodat dit van optimale waarde is voor jouw organisatie.

Management Development
Het Management is verantwoordelijk voor het realiseren van de ambities van de organisatie. Zij faciliteren de groei van de organisatie en medewerkers in het team, maar geven hier ook sturing aan. Wil je als organisatie de ontwikkeling van je management stimuleren? Dan kunnen wij je helpen bij het vormgeven van een optimaal Management Development programma.

Onze Human Excellence professionals

Wij gaan graag met je in gesprek om te inventariseren wat jij nodig hebt, waar jij en jouw organisatie maximaal mee geholpen zullen worden. Wij adviseren en denken met je mee in concrete Human Excellence-programma’s met de juiste coaching en training.

Neem contact op
 

RECRUITMENT

Op zoek naar meer expertise en/of capaciteit?

Lees verder..

ASSESSMENTS

Inzicht krijgen in talenten van jouw medewerkers?

Lees verder..

HR SERVICES

Slagkracht nodig op tactisch of strategisch niveau?

Lees verder..