REGIE OVER JE EIGEN LEVEN!


 • Krijg meer regie over je leven
 • Ontdek jouw recept voor succes en mislukking
 • Ontdek jouw balans tussen privé en werk
 • Word beter in leven!

WIL JIJ MEER REGIE HEBBEN OVER JOUW EIGEN LEVEN?

Een volle agenda, een uitpuilende inbox, een druk sociaal leven, leuke en minder leuke verplichtingen, elke dag staan wij voor lastige keuzes. Waar zeg jij ‘ja’ tegen dit jaar?

Word bewust van jezelf!
BEN JIJ OP ZOEK NAAR MEER PLEZIER EN VITALITEIT EN
HEB JIJ BEHOEFTE AAN MEER EIGEN REGIE OVER JE LEVEN?

Ontdek wat nou echt bij jou past en en welke talenten jij kan inzetten om dat te bereiken tijdens de training Persoonlijke Effectiviteitstraining. Persoonlijke aandacht en jouw ontwikkeling staan hierin centraal. Ga de diepte in, zowel individueel als in groepsverband, krijg praktische handvatten hoe je een goede werk en privé balans houdt die bij jou past.
De sleutel naar meer rust en energie in jouw leven!

Of je nu 30 of 50 bent,
deze training is voor iedereen die op zoek is naar meer balans in zijn of haar leven!

Sta stil bij jouw kwaliteiten, drijfveren en kracht
(her) Ontdek jouw talenten!
Image
Opzet van de training

De training bestaat uit 5 dagen en 3 individuele coachingsessies waarbij jij met jouw eigen (leer)vraag aan de slag gaat. Tijdens elke sessie staat een ander thema centraal, maar de rode draad is jouw levensverhaal en hoe jij dit verder vorm gaat geven in de toekomst.

De training start altijd met een intake met de trainer en eindigt met een outtake. In de intake worden jouw verwachtingen, leerdoelen en motivatie besproken. Dit geeft jou en de trainer inzicht in waar voor jou de focus ligt in de training. Hiernaast maakt een uitgebreide persoonlijkheidstest, in de vorm van een Talent Motivatie Analyse, onderdeel uit van de training. De Talent Motivatie analyse geeft je inzicht in jouw drijfveren en talenten. Het geeft inzicht in welke talenten jij in huis hebt om jouw leven en/of functie vorm te geven.

Tussen de trainingsdagen ben je, inclusief coachgesprek, ongeveer 4 uur bezig met het uitwerken van opdrachten en voorbereiding op de trainingsdagen.


Wil jij meer weten over deze training?
Ik vertel je er graag meer over!

Sanne Bruggink

s.bruggink@eqib.nl
074 – 349 40 74 | 06 – 121 56 163


Meld je nu aan

Daag je zelf uit en meld je nu aan!

Aanmelden

Subsidie?


Als organisatie, medewerker of gewoon als mens is ontwikkeling essentieel. Deze ontwikkeling kan zowel vakinhoudelijk of meer persoonlijk van aard zijn. Maar… opleiding kost geld en dat heb je niet altijd op de plank liggen zowel als organisatie als individu. Dan is het handig wat af te weten van de beschikbare subsidies die er zijn. Hierin kunnen wij zeker met je meedenken! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of lees alles over de verschillende subsidie opties in het kennisartikel ‘Leren met subsidie’. 

Lees het kennisartikel

Praktische Informatie

Kosten voor de training zijn €1.950,- per deelnemer. Dit is inclusief alle materiaalkosten, arrangement, Talent Motivatie Analyse (ter waarde van €649,-) en individuele coaching.
Na aanmelding voor deze training sturen we je een intake formulier toe. Hierin kun je aangeven waarom deze training voor jou relevant is en wat jij graag wilt leren. Als jouw inschrijving definitief is, plannen wij een intake met jou om jouw leerdoelen voor deze training te bespreken en verwachtingen af te stemmen.

Begin september vinden de intakegesprekken plaats.
De cursusdagen zijn als volgt: 27 september, 11 oktober, 8 november, 29 november (dagdeel) en 20 december (dagdeel).
Tussendoor vinden coachingsgesprekken plaats en de outtakes zullen begin januari 2020 plaatsvinden.
Alle cursusdagen vinden plaats in de School van Frieswijk in Schalkhaar (Deventer).

Wat levert het jou op?

 • Inzicht in jouw belangrijkste levenswaarden en gedrag
 • Inzicht in jouw drijfveren en talenten & heb je geleerd hoe deze in te zetten
 • Handvatten om de regie te pakken over jouw leven
 • Handvatten om jouw leven naar jouw behoeften vorm te geven
 • Naast dit traject biedt Eqib een breed scala aan diensten om jou te ondersteunen in jouw carrière. Wil jij hier meer over weten dan begeleiden we je graag

Wat levert het jouw werkgever op?

 • Doordat jij weet waar jouw talenten liggen en hier beter gebruik van weet te maken kan jij efficiënter ingezet worden in de organisatie
 • Wij sturen gericht op resultaat, ook voor de werkgever
 • Zit jij in een periode van transitie of een verbetertraject op je werkplek? Hervind je werkgeluk en wordt weer effectief in je werk

De trainer

Martijn Cremers
Als trainer Persoonlijke Effectiviteit vind ik het razend interessant en energie-gevend, om te merken dat bij mensen het kwartje valt en er weer ruimte ontstaat voor dat wat er echt nodig is. Het nemen van de ‘eigen verantwoordelijkheid’ is hierbij het doorlopende thema dat ik nastreef, zeker in het effectiever omgaan met jezelf en je leven.
Wat mij echt onderscheid van anderen is het lef om samen met jou ‘onder water te duiken’ en te kijken wat er echt speelt in de onderstroom. Mijn focus is hierbij altijd op de ‘spanning’ tussen jou en je omgeving. Elke keer een avontuur, zowel voor mij als de ander. Dit dag in dag uit te kunnen faciliteren is mijn grootste prestatie.

Je zal dan ook merken dat deze training niet alleen ingaat op de praktische kant van effectiever zijn, maar vooral kijkt naar wie jij bent en wat maakt dat jij doet wat je doet? Vanuit hier kan je mooie stappen zetten in je leven, die ook echt bij je passen en duurzaam inzetbaar zijn.