Voordelen van een Fullservice HR Business Partner.

Je hoort het elke dag, iedereen is druk, druk, druk! In het dagelijks leven, maar vooral ook in het zakelijke leven. De druk is hoog, dingen lopen niet altijd zoals gewenst, organisaties groeien snel, behoeftes worden anders, noem het maar op.

Hoe zorg jij ervoor dat je als HR dan toch aan alle vragen kunt voldoen? Wat ga jij doen om alle veranderingen gestroomlijnd te laten plaatsvinden ten behoeve van de organisatie en jouw medewerkers? Hoe ga je als organisatie mee met alle ontwikkelingen op het gebied van HR en wat voor een effect heeft dat op organisatieniveau?

Als je de kennis niet in huis hebt, durf jij dan de stap naar een externe partner te maken? En als je die stap wil gaan maken, waar kies je dan voor? Voor een partij die jou een specifieke dienst kan leveren omdat zij specialist zijn op één bepaald onderdeel of ga je voor een Business Partner waar je met meer vragen terecht kan?

Beide hebben zo hun voor- en nadelen. Laten we eerst eens kijken naar de optie om in zee te gaan met verschillende partijen die specialist zijn op een bepaald onderdeel.

Je gaat zoeken op het internet, je vraagt je netwerk of ze nog een partij kennen, je gaat na of een partij die je in het verleden wel eens hebt ingezet jouw huidige vraagstuk ook oppakt. Dit kost tijd en laat tijd nou net hetgeen zijn wat wij niet hebben. Het voordeel hiervan is wel dat zij datgene oppakken als een specialist en echt alles weten over dat onderwerp en zij gefocust met jouw vraagstuk aan de slag gaan of met een onderdeel van je vraagstuk. 

Weet jij de oplossing al voor jouw probleem? Dan kun je ook de keuze maken voor de juiste partner om dat probleem op te lossen. Maar wat als je alleen weet dat je een probleem hebt? Hoe zorg je er dan voor dat je voor de juiste oplossing kiest als je niet alle oplossingen aangeboden krijgt?

Bij een Fullservice HR Business Partner kun je met alle vragen terecht. Eén partij met één vast aanspreekpunt. Waar verschillende specialisten vanuit dezelfde organisatie aansluiten bij jouw verschillende vraagstukken, dan is dat veel efficiënter. Deze partij leert jou echt kennen als organisatie, je gaat een samenwerking met elkaar aan en zij kunnen vanuit hun rol jouw organisatie adviseren en meedenken richting de toekomst.

Loopt jouw organisatie tegen verschillende vraagstukken aan op het gebied van HR en Organisatie kies dan voor een Full Service HR Businesspartner. Hiermee zul je snel en efficiënt geholpen zijn. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Meer weten over deze voordelen? Of sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact op, wij helpen je graag verder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen verwante artikelen

  Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

  Wil jij meer weten?

  Neem contact met ons op.

  Hengelo
  Hazenweg 60
  7556 BM Hengelo
  Routebeschrijving
  074 349 40 74

  Deventer
  Keulenstraat 21
  7418 ET Deventer
  Routebeschrijving
  074 349 40 74

  Zwolle
  Grote Voort 207
  8041 BK Zwolle
  Routebeschrijving
  074 349 40 74

  Contact