Ieder mens is uniek. Ambiq is er voor mensen met een LVB en bijkomende problemen. Ze ontvangen iedereen die specifieke ondersteuning nodig heeft, omdat iedereen het verdient geaccepteerd te worden zoals hij is. Als expert reageren ze snel en adequaat. De medewerkers hebben passie voor hun vak, volgen de laatste ontwikkelingen op de voet om de beste te blijven. Door samen te werken en kennis te delen, bundelen ze de krachten, zodat cliënten zich optimaal ontwikkelen. Zelfregie is een belangrijke factor – waarbij zelfontplooiing het uitgangspunt is – naar een zo zelfstandig mogelijk leven.

  Het uitgangspunt is zoveel mogelijk het gezin thuis steun te bieden. Juist omdat ze de risico’s kennen, zijn ze in staat de expertise ook in te zetten voor preventieve doeleinden: vroegsignalering, advies en consultatie. Ze werken samen met gemeenten, welzijnsinstellingen, scholen en sportverenigingen om tot verbinding en samenhang in ondersteuning van de cliënt te komen. Ze werken vanuit de kernwaarden betrokken, vakkundig en toekomstgericht.

  Betrokken, Vakkundig & Toekomstgericht.  Marion Teesink

  Heb je een vraag over de organisatie of over
  een van de vacatures bij Ambiq? Ik kan je er alles
  over vertellen en kom graag met je in contact!

  Neem contact op
  Image

  Actuele Vacatures

  Op dit moment hebben wij geen vacatures bij Ambiq. Maar we worden wel graag verrast door jouw talent! Je kan altijd een open sollicitatie insturen. 


   Werken bij Ambiq

   Werken bij Ambiq betekent dat je cliënten met een licht verstandelijke beperking (LVB) op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijke toekomst. Dat doen ze door antwoord te geven op elke hulpvraag die kinderen, jongeren en volwassenen met een LVB met bijkomende problematiek – en hun ouders/verzorgers – voorleggen. Om voorop te blijven lopen in het werkgebied, doen ze veel eigen onderzoek en ontwikkelen ze nieuwe behandelvormen en methodes. Met de ‘Strategische visie 2020’ zetten ze sterk in op ambulante en online hulpverlening.

   Bij de doelgroep passen geen hoge hakken en moeilijke woorden. Ze gaan netjes, maar casual gekleed. De medewerkers bepalen het succes. Of het nu gaat om hogere doelmatigheid, meer kwaliteit en veiligheid of meer flexibiliteit. Het zijn de medewerkers die met hun kennis, vaardigheden, competenties, houding, gedrag en energie, veranderingen doorvoeren. Ze hechten dan ook veel waarde aan ontwikkeling van de medewerkers zodat iedereen bezig is met zijn of haar talenten en interesses.

   Herken jij je in de kernwaarden van Ambiq en wil je graag bijdragen aan het zo zelfstandig mogelijk zijn van de cliënten?
   Dan is Ambiq voor jou een uitdagende organisatie, waarin je jouw expertise kunt inbrengen!

    Image
     Image

     Actuele vacatures

     Op dit moment hebben wij geen vacatures bij Ambiq.

     Zit er op dit moment geen vacature voor jou tussen? Stuur dan een open sollicitatie in.
     Wij worden graag verrast door jouw talent!

     Open solliciteren