Tevreden cliënten, fijne collega’s en met plezier werken. Dat is waar het om draait bij Carintreggeland.

Over Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging biedt Carintreggeland (gezondheids-)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor de client. Met als doel dat de client zoveel mogelijk kan leven zoals hij of zij gewend is en de dingen kan doen die belangrijk zijn voor hem of haar. Dat bereiken ze door goed te luisteren. Wat kan de client zelf? En waar maakt de hulp van Carintreggeland het verschil? Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en partners in de zorg.

Het draait om mensen

Tevreden cliënten, fijne collega’s en met plezier werken. Dat is waar het om draait bij Carintreggeland. Een organisatie waar je tot je recht komt en jezelf kan ontwikkelen. Waar het werk nooit saai is. Waar je jezelf kan inzetten voor anderen en kan genieten van mooie mensen. Cliënten, die ongeacht hoe oud ze zijn, altijd iets voor een ander kunnen betekenen. Carintreggeland wil dat ieder mens een waardevol leven kan leiden.

Werken bij Carintreggeland is het echte werk;

zorg in zijn meest pure vorm.

Marion Teesink
Marion Teesink
Heb je een vraag over de organisatie of over één van de vacatures? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.
Video afspelen

Werken bij Carintreggeland is:

  • Verantwoordelijkheden én bevoegdheden, samenwerken met andere zorgprofessionals in kleine teams, die zelf veel organiseren.
  • Dagelijks in het werk aangesproken worden op je professionaliteit en op je improvisatievermogen. Echt contact met je klanten en hun omgeving. Wel routine, nooit sleur. Jij bent het die het leven van je klanten waardevol maakt en dat maakt jou waardevol.
  • Het echte werk; zorg in zijn meest pure vorm. Zorg op de manier zoals jij dat graag verleent. Om een inkijkje te geven wat het echte werk inhoud hierbij zomaar een dag in ouderenzorg en wijkverpleging.  Zomaar een dag. Omdat in het echte werk, een dag nooit hetzelfde is.
  • Geen dag hetzelfde!

Carintreggelanders hebben oprechte interesse in mensen, passie voor de zorg, zichtbaar plezier in het vak, zijn creatief en passen nieuwe oplossingen toe. Wat Carintreggelanders kenmerkt, is dat zij goed kunnen luisteren en doorvragen. Zij helpen cliënten om stappen te zetten, zodat zij hun doelen bereiken. Carintreggelanders kunnen goed samenwerken en weten mensen met elkaar te verbinden. Zij denken vanuit mogelijkheden, die het leven van de cliënten waardevol maken. Daarbij zetten zij technologie in waar het goed toepasbaar is en zijn zij flexibel en staan open voor veranderingen.

Alle vacatures bij Carintreggeland

Staat er op dit moment geen vacature open of zit jouw vacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Blijf op de hoogte wat in en rondom Eqib gebeurd
 *

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact