Werken bij
Eqib | The Human Factor


Voor onze opdrachtgevers zijn wij een Full Service HR Business Partner met vestigingen in Hengelo en Deventer. Dit betekent dat wij alles op het gebied van HR in huis hebben. Onze diensten bestaan uit Recruitment, Assessments, Training & Coaching en HR Services.

Kwaliteit staat bij ons centraal en wij lopen graag voorop. We vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers echt krijgen wat ze nodig hebben. We zijn continu bezig de ambities van een organisatie te matchen met de inzet en ontwikkeling van personeel, want bedrijven én medewerkers zijn voortdurend in beweging. Dit vraagt telkens opnieuw om afstemming, het onderzoeken of organisatie en werknemers nog bij elkaar passen en om te bepalen welke acties er moeten worden ondernomen op het gebied van de in-, door- en uitstroom van personeel.

Bij Eqib staan wij nooit stil, wij zijn ambitieus en groeien. Daarom zijn wij op zoek naar nieuw talent! Kom jij ons team versterken?Marion Teesink

Heb je een vraag over een vacature bij Eqib?
Neem contact op met Marion Teesink.

Neem contact op

Hoe is het om te werken bij Eqib?


Jij gaat nauw samenwerken met al onze Eqib medewerkers. In een open en informele omgeving word je de mogelijkheid geboden om je kwaliteiten te kunnen laten zien en je verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een dynamische, jonge club mensen als collega’s. Er hangt een informele sfeer, we werken hard en tegelijkertijd hebben we veel lol met elkaar.

Werken bij Eqib betekent elke dag een overheerlijke verzorgde lunch, een goede bak koffie om je dag mee te beginnen, op zijn tijd super gezellige bedrijfsfeestjes en een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Nog niet overtuigd? Dit zijn nog meer voordelen van werken in ons team: 

  • Veel vrijheid en zelfstandigheid om je eigen werkzaamheden uit te voeren
  • Een plek voor eigen initiatieven en creativiteit
  • Een dynamische werkomgeving waar humor en plezier een belangrijke schakel vormen
  • Een organisatie met een duidelijk plan, een missie en een visie

Jouw nieuwe collega’s

Actuele vacatures

Wil je graag bij ons komen werken? Sluiten onze kernwaarden ook goed bij jou aan en ga je altijd voor ‘the human factor’ en voor resultaat? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Hieronder zie je welke vacatures actueel zijn. 

Zit er op dit moment geen vacature voor jou tussen? Stuur dan een open sollicitatie in.
Wij worden graag verrast door jouw talent!

Open solliciteren