Mensen staan aan de basis van het succes van Fellowmind. Daarom doen ze er alles aan om te zorgen dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft.

Over Fellowmind

Fellowmind is een leidende Microsoft Partner en kent meerdere vestigingen in Europa. In Nederland bestaat de organisatie uit meer dan 400 enthousiaste collega’s verdeeld over 4 vestigingen.

Als innovatieve businesspartner maken zij bedrijven in uiteenlopende branches toekomstbestendig. Dat doen ze door de slimme inzet van Microsoft cloud oplossingen, het stimuleren van agile ontwikkeling, de implementatie van geïntegreerde platforms en focus op leren en adoptie. Ze zorgen ervoor dat mensen op een prettige manier met technologie werken, en dat de technologie vóór hen werkt.

Betrouwbaar, deskundig, innovatief en persoonlijk. Daar staat Fellowmind voor en het zijn de belangrijkste redenen waarom klanten voor hen kiezen. De Fellowmind collega’s zijn gedreven, hebben kennis van zaken en hechten waarde aan persoonlijk contact. En omdat ze uit dezelfde branches komen als de klanten, begrijpen ze precies welke uitdagingen er spelen.

Reinier Geerligs
Heb je een vraag over de organisatie of over één van de vacatures? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.

Werken bij Fellowmind is

  • Vertrouwen en ruimte ervaren om jezelf te zijn en jouw eigen pad te bewandelen
  • Iedere dag ruim 400 enthousiaste collega’s om je heen die altijd klaar staan om elkaar te helpen
  • Jezelf blijven ontwikkelen en iedere dag iets nieuws kunnen leren

Mensen staan aan de basis van het succes van Fellowmind. Daarom doen ze er alles aan om te zorgen dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft. Dat betekent: geen strakke hiërarchie en volop kansen voor ontwikkeling. Collega’s krijgen het vertrouwen en de mogelijkheden om eigen doelen te bepalen. En natuurlijk de ruimte om helemaal jezelf te zijn.

Fellowmind heeft vier gedeelde waarden. Zij vormen de leidraad voor de dagelijkse interacties en geven richting in hoe er met elkaar wordt omgegaan.

  • Always personal: in onze manier van werken is een persoonlijke benadering essentieel. ‘People at Heart’ betekent dat persoonlijke relaties en aandacht voor elkaar centraal staan.
  • Better together: dit gaat over elkaar helpen, voor elkaar zorgen en ervan overtuigd zijn dat iedereen ervoor gaat om dingen beter te maken.
  • Serious about fun: we vinden dat (samen)werken leuk moet zijn en energie moet geven. En dat successen samen gevierd moeten worden!
  • Act with courage: doe nieuwe dingen en droom groots, maar creëer ook ruimte om je kwetsbaar op te stellen en een afwijkende mening te delen.

 

Alle vacatures bij Fellowmind

Sorry, momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.

Staat er op dit moment geen vacature open of zit jouw vacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact