Hoogwaardige kwaliteit hekwerk & schuttingen voor in jouw tuin.

Over Hekwerkonline

Hekwerkonline verzorgt de verkoop van tuinafscheidingen en meer voor de particuliere en zakelijke markt. De organisatie is hard aan het groeien. Op dit moment werken er 45 mensen.

Fenceweb B.V. is een jonge onderneming met meerdere webshops; www.hekwerkonline.nl (B2C), www.zaunonline.de (B2C Duitsland) en www.fenceweb.com (B2B meertalig). Wij zijn een atypische webshop: ontstaan vanuit een productiebedrijf, groot geworden in staalproducten als bewapeningsproducten en hekwerken. Wij zagen kansen voor online verkoop van hekwerken op de consumentenmarkt. Het begon als een reis met onbekende bestemming, maar het is nu een serieuze business met jaarlijks 200% groei.

Doordat de reis voor ons nog steeds een ontdekking is, zul je wel van avontuur moeten houden wanneer je bij ons wilt werken. Maar als je het avontuur aangaat is het een fantastische reis.

Helma Luijten
Heb je een vraag over de organisatie of over één van de vacatures? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.

Werken bij Hekwerkonline is

  • Flexibele werktijden
  • Werken bij een snel groeiend bedrijf

Hekwerkonline is een betrokken werkgever. Je komt te werken in een moderne kantooromgeving met fijne en behulpzame collega’s. Er wordt binnen de organisatie niet in hokjes gewerkt; iedereen is verbonden met elkaar. Persoonlijk contact is er erg belangrijk, daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een jong, hardwerkend en gezellig team. En elke vrijdagmiddag is er een borrel om de week goed af te sluiten!

Alle vacatures bij Hekwerkonline

Sorry, momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.

Staat er op dit moment geen vacature open of zit jouw vacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact