Kip-samba, oudekaas of gevuld eitje … grote kans dat je Johma kent van één van deze salades. Al sinds 1968 bereidt Johma in eigen keuken in Losser de lekkerste salades voor heel Nederland. Samen hebben ze één doel voor ogen: Johma moet gewoon de allerlekkerste zijn. En daar maken ze zich elke dag met elkaar hard voor. Help jij mee?

Over Johma

Johma is al meer dan 50 jaar een begrip in Nederland dankzij het ‘lekkers oet Twente’. Samen met zo’n 250 collega’s maken ze in Losser de lekkerste salades voor Nederland en daarbuiten. Dat doen ze onder het Johma merk voor supermarkten en partners in de Foodservice. Daarnaast maken ze ook nog Homann salades voor Duitsland en leveren huismerken aan retailers in en rondom Nederland.

Johma, onderdeel van Signature Foods
De lekkerste salades maken doet Johma niet alleen. Samen met o.a. HEKS’NKAAS®, Westland Salades, Kitchen on a Mission, Topking® en 1Bite®, Signature Foods België en Signature Foods Osnabrück zijn ze onderdeel van Signature Foods. Signature Foods is een sterk groeiende, ondernemende en informele organisatie waar iedere dag gewerkt wordt aan de lekkerste producten en waar jij kansen krijgt om te groeien! Dankzij deze groei en professionalisering van de organisatie is Johma hard op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s die het team willen komen versterken. Ga jij met ze mee?

Rense Nijland
Heb je een vraag over de organisatie of over één van de vacatures? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.

Werken bij Johma is

  • Verantwoordelijkheid nemen en krijgen
  • Samen werken aan de lekkerste producten
  • Werken bij een groeiend en ondernemend bedrijf
  • Fijne collega's
  • Ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling

Werken bij Johma betekent werken met de leukste collega’s en de lekkerste producten. Bij Johma willen ze maar 1 ding; iedere dag weer de lekkerste salades maken. En dat doen ze met elkaar. Het team kenmerkt zich door een hoge betrokkenheid, de trots op het merk, Twentse humor en de energie om telkens het maximale te bereiken. En daar kun jij deel van uitmaken!

Waar jij binnen Johma op kunt rekenen?

Bij Johma zijn ze gek op hun mensen. Daarom zorgen ze graag dat jij het goed voor elkaar hebt. Zo is er ruimte voor jouw ontwikkeling en ambitie, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen, zo zit jij nooit vast in je functie. Werk je graag een aantal dagen thuis, dan staat ze daar voor open – mits het binnen je functie past natuurlijk. Werk je bij Johma, dan heb je de mogelijkheid om te werken aan je tv-carrière. Regelmatig komt er een collega voorbij in één van de gave Johma commercials. En als je meewerkt aan de allerlekkerste salades van Nederland, moet er ook regelmatig geproefd worden natuurlijk. Daarom kun jij bij Johma genieten van gratis producten en salade-keuringen. Zo weet ook jij of het met de kwaliteit wel goed zit.

"De afgelopen jaren zijn we bij Johma hard gegroeid. We hebben onze fabriek uitgebreid, productielijnen toegevoegd en veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Het geeft aan dat Johma een bedrijf is dat niet stilstaat. Net zoals je je als werknemer hier ook blijft ontwikkelen."
Niels Brookhuis | Manager Production
"We helpen elkaar waar nodig. En ook de sfeer draagt bij aan de ontspannen werkomgeving. We kunnen onderling goed met elkaar opschieten en er is ook ruimte om te ouwehoeren."
Rob Guelen | Operator

Alle vacatures bij Johma

Sorry, momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.

Staat er op dit moment geen vacature open of zit jouw vacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact