Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Daar gaan en staan ze voor bij Liberein!

Over Liberein

Oud. Iedereen wil het worden, maar niemand wil het zijn. Toch worden we in ons land steeds ouder en daardoor stijgt de vraag naar zorg. Om deze groeiende groep ouderen te kunnen geven wat ze verdienen – met elke dag een beetje extra – is Liberein op zoek naar leuke collega’s. Collega’s die bij willen dragen aan een zo fijn mogelijke dag voor onze cliënten.

Bij Liberein kijken ze vanuit de visie op positieve gezondheid graag naar wat iemand wél kan, in plaats van naar beperkingen. Vanuit die gedachte helpen zij zo’n 1300 mensen bij het hebben van een fijne dag en een zo prettig mogelijk leven. Daarbij veranderen zij van ‘zorgen voor’ naar ‘begeleiden van’. Meedoen in de maatschappij, erbij horen, gezien worden. Elkaar echt leren kennen en weten wat belangrijk voor iemand is. Dat maakt het werk mooi. En het maakt cliënten en medewerkers blij.

Liberein is er voor – voornamelijk – ouderen in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van het allround aanbod, zoals thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement in een van de woonzorgcentra of wonen bij Liberein. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.

Bij Liberein werken 1500 medewerkers. Samen met zo’n 500 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg. Welkom bij Liberein.

Michiel Brouwer
Heb je een vraag over de organisatie of over één van de vacatures? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.

Werken bij Liberein is

  • Bij Liberein houden ze van mensen die meedenken en initiatieven nemen om zo het leven van cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor!

Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, ze kennen elkaar en weten wat ze aan elkaar hebben.

Een zinvolle, fijne dag is waar het in het werk om draait. Niet alleen voor cliënten, maar ook voor jou als medewerker. Daarom doen ze er alles aan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in je werk. Samen met jou willen ze zorgen voor een fijne werkplek, met aandacht voor elkaar en voor de mensen voor wie ze zorgen.

Investeren in opleidingen en jouw persoonlijke ontwikkeling
De ontwikkeling van medewerkers vinden zij belangrijk. Continu leren en ontwikkelen – vanuit de vraag van de cliënt – is de norm. Daarom investeren ze in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor kun je terecht op Leerplein Liberein. Daar kun je je verdiepen in vakkennis, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en gebruik maken van mogelijkheden om verder opgeleid te worden. Hierbij kun je kiezen voor klassikale scholing of voor het volgen van nieuwe en interessante e-learnings.

Alle vacatures bij Liberein

Sorry, momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.

Staat er op dit moment geen vacature open of zit jouw vacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact