Bij Lienesch staan ze voor kwaliteit. Dit is terug te vinden in het textiel voor binnenzonwering, maar ook in de mensen. Iedere dag werken ze met veel passie aan de stoffen en aan zichzelf om het net iets beter te doen dan de dag van gisteren.

Over Lienesch

In 2001 werd Lienesch opgericht door Bennie Lienesch. Als producent van raamdecoratiestoffen hebben ze inmiddels bijna 20 jaar ervaring op dit gebied. Het creëren van stoffen zit het textielbedrijf in Haaksbergen dan ook in het bloed. In Haaksbergen vind je naast het hoofdkantoor ook de productielocatie, waar decoratieve, functionele en technische stoffen worden geplisseerd en bewerkt.

Als specialist in binnenzonwering staat Lienesch bekend om haar unieke en innovatieve collecties met een natuurlijk textiel-gevoel. Door de kennis van stoffen, continue innovatie en hechte relaties met de klanten, leveranciers en partners, zijn ze in staat de markt te voorzien van hoogwaardige vernieuwende en inspirerende collecties. De focus op kwaliteit, persoonlijk contact en de passie voor textiel maakt ze uniek. De stoffen worden voornamelijk geleverd binnen Europa, maar ook buiten Europa kun je Lienesch tegenkomen.

Pieter Bas van Vliet
Pieter Bas van Vliet
Heb je een vraag over de organisatie of over één van de vacatures? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.
Video afspelen

Werken bij Lienesch is:

  • Teamwork
  • Oog voor kwaliteit
  • Passie voor textiel
  • Innovatie
  • Een prettige werkomgeving

Sinds de oprichting staan kwaliteit en langdurige verbindingen tussen medewerkers, klanten en partners centraal. De organisatie gelooft dat je inspireert wanneer je het beste in elkaar naar boven haalt. Hierdoor zijn zij in staat om telkens opnieuw de markt te verrassen. Uiteindelijk draait het om de balans tussen ratio en gevoel, tussen het product en de mens.

Een familiair platform waar mensen en kansen op de eerste plek staan! 

Let’s create the future together!

Je bent verantwoordelijk voor je eigen succes. Het klinkt zo gemakkelijk, maar het is gewoon zo. Als je inzet toont en je ambities uitspreekt, dan is bij Lienesch alles mogelijk. Ze bieden je hier de mogelijkheden. Iedereen wordt hier op dezelfde manier behandeld en je kunt hier zijn wie je bent. Niemand is hier meer dan een ander. Je doet het echt samen. Dat vind ik zo mooi aan Lienesch. Hier maakt iedereen deel uit van de kwaliteit.
Tim Leeuw
Ik vind het belangrijk dat iedereen zich thuisvoelt bij Lienesch. Dat geldt voor onze bezoekers, klanten en partners, maar zeker ook voor de mensen die hier werken. Wij stellen hoge eisen aan onszelf en werken intensief met elkaar samen. Daar hoort een prettige werkomgeving bij. Werk maakt een groot deel uit van je leven en dan is het essentieel dat je er plezier in hebt en dat je er voldoening uithaalt. Bij Lienesch investeren we daarom niet alleen in kennis en kunde, maar ook in de mensen zelf. Wij geloven erin dat als iemand op de juiste plek zit en de mogelijkheid krijgt om zijn of haar passies na te streven, je dat uiteindelijk terugvindt in de stoffen.
Bennie Lienesch
Het creëren van een prettige werkomgeving, dat is wat ik doe. De mensen bij Lienesch moeten kunnen doen waar ze goed in zijn. Als er problemen of klachten zijn dan zorg ik ervoor dat ze worden opgelost. Want als dat niet gebeurt, dan gaat dat ten koste van de sfeer. En een goede sfeer is enorm belangrijk om prettig en secuur te kunnen werken. Er wordt hard gewerkt bij Lienesch, maar er is ook ruimte voor humor.
Nico de Bruine
In mijn werk moet je een groot inlevingsvermogen hebben. Want als je de beste oplossing wilt bieden, dan moet je je kunnen inleven in de vraag of het probleem waar de klant mee zit. Bij mij werkt dat zo. Ik moet het kunnen inbeelden, zien en voelen. Soms moet je van het onmogelijke het mogelijke kunnen maken. Gelukkig werk ik bij Lienesch samen met mensen die dezelfde passie voor textiel hebben als ik. Dat maakt het dat we van dat onmogelijke altijd wel het mogelijke weten te maken voor de klant.
Inge Alberts

Alle vacatures bij Lienesch

Sorry, momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.

Staat er op dit moment geen vacature open of zit jouw vacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Blijf op de hoogte wat in en rondom Eqib gebeurd
 *

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact