Livio

  • Enschede, Overijssel
  • 2500 medewerkers en 1000 vrijwilligers
  • Gezondheidszorg

Werken binnen een afwisselende, dankbare, maar zeker ook uitdagende organisatie?
Dat kan bij Livio!

Livio is actief op het terrein van zorg, wonen en gezondheid. In de kern betreft dit zorg aan huis (verzorging, verpleging en begeleiding van klanten), verpleeghuiszorg en reguliere zorg in meer beschermde woonvormen, zoals de zorg voor lichamelijk gehandicapten. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Ze geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. De organisatie is actief in Enschede, Haaksbergen en Berkelland. 

De behoefte aan zorg zal steeds verder toenemen. Dit is één van de redenen dat Livio altijd in ontwikkeling is en vernieuwing aan de orde van de dag is. Livio doet er dan ook alles aan om een aantrekkelijke en betrouwbare werkgever te zijn. Ze bieden je een inspirerende werkomgeving, zodat jij en je collega’s met veel enthousiasme, passie en onder de best mogelijke omstandigheden de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Marion Teesink

Heb je een vraag over de organisatie of over 
een van de vacatures bij Livio? Ik kan je er
alles 
over vertellen en kom graag met je in contact! 

Neem contact op

Hoe is het om te werken bij Livio?

Binnen Livio wordt er veel waarde gehecht aan de ontwikkeling van professionele vaardigheden, maar ook aan de persoonlijke groei van de medewerkers. Dit om altijd kwalitatief goede zorg te leveren en zich te onderscheiden van andere organisaties, zowel als zorgaanbieder als op het vlak van goed werkgeverschap. Livio heeft een eigen Academie waarmee ze deze ambitie vormgeven. 

Voor iedereen die bij Livio werkt, geldt dan ook dat er opleidingsmogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen en door te groeien naar een hoger niveau. Bij Livio werken daadkrachtige en deskundige mensen die goed kunnen samenwerken. Ligt jouw hart in de zorg voor andere mensen? Bij Livio staat de mens namelijk altijd centraal! 

Werken bij Livio betekent:

  • Een inspirerende, veilige leer- en werkomgeving
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
  • Een omgeving waar je de ruimte wordt geboden om jezelf te ontwikkelen
 

Actuele vacatures

Kun jij je vinden in de denkwijze van Livio en wil jij werken binnen een enthousiast en professioneel team? Dan belooft Livio je een uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is en je écht iets voor andere mensen kunt betekenen!

Zit er op dit moment geen vacature voor jou tussen? Stuur dan een open sollicitatie in. 
Wij worden graag verrast door jouw talent!

Open solliciteren