Werken binnen een afwisselende, dankbare, maar zeker ook uitdagende organisatie? Dat kan bij Livio!

Over Livio

Werken binnen een afwisselende, dankbare, maar zeker ook uitdagende organisatie? Dat kan bij Livio!

Livio is actief op het terrein van zorg, wonen en gezondheid. In de kern betreft dit zorg aan huis (verzorging, verpleging en begeleiding van klanten), verpleeghuiszorg en reguliere zorg in meer beschermde woonvormen, zoals de zorg voor lichamelijk gehandicapten. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Ze geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. De organisatie is actief in Enschede, Haaksbergen en Berkelland.

De behoefte aan zorg zal steeds verder toenemen. Dit is één van de redenen dat Livio altijd in ontwikkeling is en vernieuwing aan de orde van de dag is. Livio doet er dan ook alles aan om een aantrekkelijke en betrouwbare werkgever te zijn. Ze bieden je een inspirerende werkomgeving, zodat jij en je collega’s met veel enthousiasme, passie en onder de best mogelijke omstandigheden de werkzaamheden kunnen uitvoeren.

 

Marion Teesink
Heb je een vraag over de organisatie of over één van de vacatures? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.

Werken bij Livio is

  • Een inspirerende, veilige leer- en werkomgeving
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
  • Een omgeving waar je de ruimte wordt geboden om jezelf te ontwikkelen

Binnen Livio wordt er veel waarde gehecht aan de ontwikkeling van professionele vaardigheden, maar ook aan de persoonlijke groei van de medewerkers. Dit om altijd kwalitatief goede zorg te leveren en zich te onderscheiden van andere organisaties, zowel als zorgaanbieder als op het vlak van goed werkgeverschap. Livio heeft een eigen Academie waarmee ze deze ambitie vormgeven.

Voor iedereen die bij Livio werkt, geldt dan ook dat er opleidingsmogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen en door te groeien naar een hoger niveau. Bij Livio werken daadkrachtige en deskundige mensen die goed kunnen samenwerken. Ligt jouw hart in de zorg voor andere mensen? Bij Livio staat de mens namelijk altijd centraal!

 

Alle vacatures bij Livio

Sorry, momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.

Staat er op dit moment geen vacature open of zit jouw vacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact