Geïntegreerde aandrijfoplossingen,
compromisloze kwaliteit & baanbrekende innovatie. 
Dat is maxon

maxon is de wereldwijd toonaangevende ontwikkelaar van componenten en systemen in de technologiesector voor precisie-aandrijvingen.

Ze geven niet op voordat ze voor elke toepassing de perfecte aandrijfoplossing hebben gevonden. maxon onderscheidt zich door haar kwalitatieve hoogstaande producten en door een sterke focus op de klant. maxon biedt kwaliteit, flexibiliteit en snelheid, gaat voorzichtig om met grondstoffen, is zeer milieuvriendelijk, is een betrouwbare partner en een succesvolle onderneming, hecht waarde aan open communicatie en een faire omgang met elkaar.

"For creative minds and passionate doers, we offer a global yet trusted environment. Those who are prepared to question endless possibilities and challenge themselves will rise to great heights with us"
maxon group


Ellen Groothuis

Heb je een vraag over de organisatie of over
een van de vacatures bij maxon? Ik kan je er alles
over vertellen en kom graag met je in contact! 

Neem contact op
 
 
Wie is maxon?

maxon wordt gedreven door vooruitgang. Zij zijn ervan overtuigd dat er altijd ruimte voor verbetering is – zelfs al lijkt het perfect! Goede engineers en technici kunnen een positieve impact maken op de wereld. Daarom ondersteunen zij technici in het opzoeken van de uitdaging en het ontwikkelen van nieuwe revolutionaire ideeën! Dit doen zij omdat zij samen met de engineers en technici streven naar excellentie in technologie.

 • Een internationale en betrouwbare omgeving
 • Veel ruimte voor je eigen ideeën en de mogelijkheid om deze ook te ontwikkelen
 • Dynamische, open & informele werkomgeving
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  Actuele vacatures

  Onderstaand vind je de vacatures die op dit moment open staan bij maxon:

  Zit er op dit moment geen vacature voor jou tussen? Stuur dan een open sollicitatie in.
  Wij worden graag verrast door jouw talent!

  Open solliciteren