Maxon wordt gedreven door vooruitgang. Zij zijn ervan overtuigd dat er altijd ruimte voor verbetering is – zelfs al lijkt het perfect!

Over maxon

Geïntegreerde aandrijfoplossingen,
compromisloze kwaliteit & baanbrekende innovatie.
DAT IS MAXON

maxon is de wereldwijd toonaangevende ontwikkelaar van componenten en systemen in de technologiesector voor precisie-aandrijvingen.

Ze geven niet op voordat ze voor elke toepassing de perfecte aandrijfoplossing hebben gevonden. maxon onderscheidt zich door haar kwalitatieve hoogstaande producten en door een sterke focus op de klant. maxon biedt kwaliteit, flexibiliteit en snelheid, gaat voorzichtig om met grondstoffen, is zeer milieuvriendelijk, is een betrouwbare partner en een succesvolle onderneming, hecht waarde aan open communicatie en een faire omgang met elkaar.

“For creative minds and passionate doers, we offer a global yet trusted environment. Those who are prepared to question endless possibilities and challenge themselves will rise to great heights with us”
Maxon Group
Ellen Groothuis
Ellen Groothuis
Heb je een vraag over de organisatie of over één van de vacatures? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.
Video afspelen

Werken bij maxon is:

  • Een internationale en betrouwbare omgeving
  • Veel ruimte voor je eigen ideeën en de mogelijkheid om deze ook te ontwikkelen
  • Dynamische, open & informele werkomgeving

maxon wordt gedreven door vooruitgang. Zij zijn ervan overtuigd dat er altijd ruimte voor verbetering is – zelfs al lijkt het perfect! Goede engineers en technici kunnen een positieve impact maken op de wereld. Daarom ondersteunen zij technici in het opzoeken van de uitdaging en het ontwikkelen van nieuwe revolutionaire ideeën! Dit doen zij omdat zij samen met de engineers en technici streven naar excellentie in technologie.

Alle vacatures bij maxon

Sorry, momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.

Staat er op dit moment geen vacature open of zit jouw vacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Blijf op de hoogte wat in en rondom Eqib gebeurd
 *

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact