Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in een van de grootste opleidingsziekenhuizen van Nederland. Ze bieden zowel algemene als topklinische, medisch specialistische zorg. Dat doen ze vanuit de hoofdlocatie in het centrum van Enschede en vanuit de buitenpoli’s in Twente.

Voortdurend in ontwikkeling

MST biedt kwalitatief hoogwaardige, gastvrije en veilige zorg. Ze zijn voortdurend in ontwikkeling om te verbeteren. Begin 2016 betrokken ze een nieuw ziekenhuis in het centrum van Enschede, waar verschillende toonaangevende klinische centra samenkomen: het Thoraxcentrum, het Traumacentrum, het Oncologisch centrum en het Vrouw-Kind Centrum (VKC).

Gedreven professionals

Bij MST werken 4000 gedreven professionals samen om de gezondheid van de mensen in de regio te bevorderen. Ze werken samen, vóór patiënten en met patiënten. Tegelijkertijd richten ze zich op continue verbetering van de dienstverlening. Alle professionals hebben daarbij één ding gemeen: ze werken met aandacht, daadkracht en passie.Marion Teesink

Heb je een vraag over de organisatie of over
een van de vacatures bij MST? Ik kan je er alles
over vertellen en kom graag met je in contact! 

Neem contact op


MST is Top Employer 2019

MST is Top Employer 2019. Top Employers worden gecertificeerd op basis van HR feiten: optimale arbeidsvoorwaarden die worden aangeboden aan hun medewerkers. Een mooie erkenning voor deze top werkgever!

Wil jij samen met de professionals van MST vorm geven aan het beste verbeterziekenhuis van Nederland?

    Actuele vacatures

    • Technisch Consultant

    Zit er op dit moment geen vacature tussen voor jou? Wij zijn altijd benieuwd naar jouw talent! Je kan altijd een open sollicitatie insturen.

    Open solliciteren
    Image