Mueller

De organisatie Mueller kenmerkt zich als een dynamisch, internationaal opererende organisatie met een nuchtere en open sfeer. Pluspunt is dat je gaat werken bij een organisatie die een bijdrage levert aan een goede én gezonde voedselvoorziening op de wereldmarkt. Bij Mueller telt dus ook het maatschappelijke belang. 

Koelen en warmtewisseling; dat is de core business van de organisatie. Mueller produceert, onderhoudt en verkoopt roestvaststalen producten voor de zuivel-, voedingsmiddelen- en procesindustrie. Met name in de zuivelindustrie is Mueller een grote speler; ze zijn één van de grootste leveranciers van melkkoeltanks in Europa. 

Er werken ongeveer 270 medewerkers op de gloednieuwe locatie in Groenlo.Pieter-Bas van Vliet

Heb je een vraag over de organisatie of over 
een van de vacatures bij Mueller? Ik kan je er
alles 
over vertellen en kom graag met je in contact! 

Neem contact op

Actuele vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures bij Mueller.

  Hoe is het om te werken bij Mueller?

  Waarom Mueller een nuchter en open bedrijf is? Het motto op de werkvloer luidt: “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. Bij Mueller draag je ook bij aan de wereldwijde voedselvoorziening. De organisatie is al jarenlang bezig met het ontwikkelen van milieuvriendelijke en energiezuinige oplossingen. Ook wordt gedurende het productieproces rekening gehouden met het milieu. 

  Als medewerker krijg je veel ruimte voor eigen inbreng. Je krijgt veel zelfstandigheid en is er ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je wordt uitgedaagd tot onplooiing, creativiteit en ondernemerschap. Mueller vindt het erg belangrijk dat jij op je plek zit binnen het bedrijf. 

  Werken bij Mueller betekent:

  • Werken bij een organisatie die ertoe doet op wereldniveau
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
  • Een omgeving waar je je mag ontwikkelen

  Energie brengt mensen en processen in beweging en zorgt ervoor dat Mueller verder komt. Mueller wekt energie op, zet het om, bespaart het en wisselt het uit. Energie wordt gedeeld met de medewerkers, opdrachtgevers en partners en zo wordt er steeds weer nieuwe energie gecreëerd. Energie is de kracht van Mueller en dat delen ze ook graag met jou!

  Actuele vacatures

  Op dit moment hebben wij geen vacatures bij Mueller. Ben jij gedreven en ambitieus en denk je dat je een bijdrage kunt leveren aan de groei van Mueller? Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

  Open solliciteren