NTS Norma

Accelerating your business

NTS Norma is een high tech productiebedrijf met 400 medewerkers gevestigd in Hengelo. De organisatie produceert zeer complexe fijnmechanische- en mechatronische modules en apparaten. Al in een vroeg stadium is de organisatie betrokken bij nieuwe technologische ontwikkelingen en zorgen ze voor de rechtstreekse implementatie hiervan in industriële toepassingen. De producten worden bijvoorbeeld gebruikt om iPhones te produceren. Ook maken zij gereedschappen waarmee Philips zijn Philishave maakt en leveren ze onderdelen voor Thales waarmee het luchtruim verdedigd kan worden. 

NTS Norma is één van de weinige bedrijven in de wereld die een nauwkeurigheid van (minder dan) 1 duizendste millimeter kan garanderen. Naast het richten op ultrapecisie hebben zij ook een sterke positie op het gebied van samenwerking in productontwikkeling. NTS Norma ondersteunt klanten in productontwikkeling, bijvoorbeeld door te adviseren hoe producten tegen lagere kosten gemaakt kunnen worden. Marion Teesink

Heb je een vraag over de organisatie of over 
een van de vacatures bij NTS Norma? Ik kan je er
alles 
over vertellen en kom graag met je in contact! 

Neem contact op

Welkom bij NTS Norma


Image

Hoe is het om te werken bij NTS Norma?

Wil jij graag aan de slag bij een ambitieus groeiende hightech organisatie waar ook in jouw ontwikkeling wordt geïnvesteerd? Dan zit jij hier helemaal op je plek! NTS Norma is een bedrijf dat verder gaat waar anderen stoppen. Als medewerker wordt je constant uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en je technische grenzen te verleggen. Je wordt vertrouwd, krijg je continue scholing en verantwoordelijkheid waardoor jij je beter kan ontplooien.

De organisatie vindt het belangrijk dat medewerkers goed samenwerken, betrokken zijn en initiatief nemen. Kwaliteit staat voorop: het bedrijf werkt met de nieuwste machines, de technische kennis is uniek, de werkomgeving is veilig, schoon en kent geen geluidsoverlast. Heb je een vernieuwend idee over bijvoorbeeld het gebruik van andere gereedschappen?  Grote kans dat jouw idee ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt!

Werken bij NTS Norma betekent:

  • Werken bij een organisatie met een unieke positie op de wereldmarkt
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en de uitdaging om je technische grenzen te verleggen
  • Een omgeving met de informele sfeer van een familiebedrijf en betrokken collega’s
  • Trots zijn op het feit dat je onderdeel uitmaakt van NTS Norma
  • Prima arbeidsvoorwaarden

Jaap Egbers

CNC Draaier

“Wat ik leuk vind aan werken bij NTS Norma?
Ik vind het variabele werk dat ik hier mag doen erg mooi. Ik denk dat ik wel aan 200 à 300 verschillende producten werk, dus je bent nooit met hetzelfde bezig. En er is geen sprake van massaproductie, dus je hoef er uiteindelijk maar twee of tien stuks van te maken.
En wat ook best belangrijk is: ik heb hele fijne collega’s.”

Susan Volker

Facilitair Medewerker

“Ik vind het leuk dat NTS Norma zo’n grote organisatie is. De afwisseling is erg fijn en de verschillende mensen die ik tegenkom tijdens mijn dienst ook. Van productiemedewerkers tot management; ik zweef als facilitair medewerker overal tussendoor.
In de no-nonsense mentaliteit van de organisatie kan ik mij ook helemaal vinden: niet zeuren, gewoon aanpakken.”

Richard Nales

CNC Frezer

“Ik krijg veel uitdagingen bij NTS Norma en veel kansen en tijd om mij te ontwikkelen. Zo ben ik bijvoorbeeld vijf jaar geleden begonnen bij een oude groene machine en sta ik nu bij de nieuwe Makino D500. Ook mag ik werken aan moeilijke en uitdagende producten die ik als CNC Frezer goed moet kunnen maken.”

Actuele vacatures

Word jij geïnspireerd door technische uitdagingen? En ben je op zoek naar leuke collega’s?
Solliciteer dan bij NTS Norma.

Heeft NTS Norma op dit moment niet de juiste vacature voor jou? Maar denk jij wel dé kandidaat te zijn voor NTS Norma? Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Open solliciteren