Pentair

  • Enschede, Overijssel
  • ± 350 medewerkers
  • Membraanproducent

Pentair is een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld. Pentair gelooft dat de gezondheid van onze wereld afhankelijk is van betrouwbare toegang tot schoon water.

Pentair levert wereldwijd de meest uitgebreide reeks slimme en duurzame wateroplossingen aan woningen, (non) profit organisaties en industrieën. Het toonaangevende en bewezen portfolio aan producten op het gebied van wateroplossingen biedt toegang tot schoon en veilig water en vermindert het waterverbruik. De organisatie zorgt er mede voor dat afvalwater terugkeert in het milieu en opnieuw kan worden gebruikt. Of het nu gaat om sport en recreatie, gezondere huishoudens, beter watermanagement, schoner klimaat, een meer duurzamere manier van land- en tuinbouw of veilig drinkwater voor degenen die het het meest nodig hebben. Pentair zal niet stoppen voordat het water op de wereld op de best mogelijke manier wordt beheerd.

Pentair produceert onder de merknaam X-Flow membranen en modules die o.a. gebruikt worden voor de productie van drinkwater, de filtratie van afvalwater en de voorbehandeling van zeewater. Daarnaast is Pentair gespecialiseerd in kiezegoervrije Bier Membraan Filtratie en brouwerijprojecten en levert oplossingen voor het effectieve (her)gebruik van water in de bier-, frisdrank- en voedingsmiddelenindustrie. Via een wereldwijd netwerk van verkoopkantoren en servicecentra, agenten en distributeurs worden de producten succesvol vermarkt.Ellen Groothuis

Heb je een vraag over de organisatie of over 
een van de vacatures bij Pentair? Ik kan je er
alles 
over vertellen en kom graag met je in contact! 

Neem contact op

Welkom bij Pentair

 

Hoe het is om te werken bij Pentair?

Werken bij Pentair betekent bijdragen aan een wereld waarin iedereen altijd de beschikking heeft over schoon en veilig drinkwater. Medewerkers bij Pentair zijn trots om deel uit te maken van een organisatie waar innovatie voorop staat. Het leveren van kwaliteit en een goede onderlinge samenwerking staan daarbij voorop.

Waarom werken mensen graag bij Pentair?
  • Werken en doorgroeimogelijkheden op internationaal niveau
  • Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei
  • Bijdrage aan een prachtig innovatief product
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waardoor de werk & prive balans als erg prettig wordt ervaren.

In welke marktgebieden Pentair actief is?


AGRICULTURE

FOOD & BEVERAGE

HEALTHCARE & HOSPITALITY

MINING

MUNICIPAL

OIL & GAS

PHARMA

POWER

SEMI-CONDUCTOR

Actuele vacatures

Onderstaand vind je alle actuele vacatures van Pentair. 

Zit er op dit moment geen vacature voor jou tussen? Stuur dan een open sollicitatie in. 
Wij worden graag verrast door jouw talent!

Open solliciteren