Tedas

 • Brummen, Gelderland
 • 25 medewerkers
Heb jij sense for safety?

Tijdens operaties is de marechaussee, politie en defensie afhankelijk van betrouwbare en accurate camerabeelden die integreren met elkaar. Tedas is verantwoordelijk voor deze integratie. Wil jij werken aan een essentieel onderdeel van de Nederlandse veiligheid. Spreekt het je aan om IoT, security en sensordata te combineren om Nederland veiliger te maken?

Kom dan werken bij Tedas!
Of je nu een ervaren junior, medior of senior bent,
het team heeft momenteel ruimte voor verschillende ervaringsniveaus.Rhiana Petersen

Heb je een vraag over de organisatie of over
een van de vacatures bij Tedas? Ik kan je er alles
over vertellen en kom graag met je in contact! 

Neem contact op
Wie is Tedas?

High-end securityoplossingen en expert op het gebied van videodistributie en informatiebeveiliging, dat is Tedas!

Tedas levert specialistische, veelal unieke, kennis en diensten en maakt gebruik van disruptive technologieën voor hun eigen producten. Zo heeft Tedas Uniscope ontwikkeld, een platform dat realtime gegenereerde sensordata samenbrengt ten tijde van operaties van de marechaussee, politie en defensie. Deze informatie wordt vervolgens gevisualiseerd in meldkamers en voorziet betrokkenen in het veld van informatie om beslissingen te nemen voor operationele acties. Naast dit command and control systeem biedt Tedas ook andere oplossingen op het gebied van cyber security en observatiesystemen. 

Werken bij Tedas betekent: 

 • Werken met hoogstaande en innovatieve technologieën
 • Veel ruimte voor je eigen ideeën en de mogelijkheid om deze ook te ontwikkelen
 • Dynamische, open & informele werkomgeving
 • Ontwikkeling van security en software oplossingen voor interessante klanten
 • Help Nederland veiliger maken!

   Uniscope

   Uniscope brengt individuele informatie systemen samen zodat de klant zich kan focussen op het beheersen van de situatie. Uniscope maakt gebruik van (realtime) informatiebronnen zoals video, audio, laptops, bodycams en GPS, brengt de data samen en geeft het een positie op één kaart. Uniscope is een uniek systeem, ontwikkeld door Tedas, dat door  klanten wereldwijd gebruikt wordt.

   Werken bij Tedas is…

   Werken bij een organisatie waar je de mogelijkheid hebt om het maatschappelijk belang te dienen. Je komt terecht in een werkveld van beveiliging waar je letterlijk kunt helpen met het veilig houden van Nederland. Je werkt in een (missie) kritische omgeving waar veel ruimte is voor eigen ideeën, maar weinig ruimte voor een 9-5 mentaliteit. Je kunt je onderdompelen in de wereld van security, publieke veiligheid, realtime sensordata, IoT en de nieuwste software- en netwerktechnologieën.

   Tedas is een hecht, gezellig team waar ruimte is voor humor en waar gezamenlijk keihard gewerkt wordt om de doelen te behalen. Uiteraard krijg je marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals salaris, vakantiedagen, pensioenregeling, een werklaptop etc. Ook worden er regelmatig gezellige dingen met elkaar ondernomen, variërend van pitch en putt en quad rijden tot barbecueën en kerstdiners.

   Hoe is het om te werken bij Tedas?

   Actuele vacatures

   Onderstaand vind je de vacatures die op dit moment open staan bij Tedas:

   Zit er op dit moment geen vacature voor jou tussen? Stuur dan een open sollicitatie in.
   Wij worden graag verrast door jouw talent!

   Open solliciteren