The Compound Company

 • Enschede, Overijssel
 • 65 medewerkers
 • Producent van kunststofoplossingen

Wil jij samen met gedreven collega’s elke dag het onmogelijke mogelijk maken? Kom jij tot je recht in een organisatie waar ondernemerschap, ontwikkeling van innovatieve producten, klantgerichtheid én oplossingsgerichtheid centraal staan? Dan pas jij goed in het team van The Compound Company!

The Compound Company (TCC) ontwikkelt en produceert innovatieve klantgerichte oplossingen op het gebied van kunststof compounds. Deze compounds worden wereldwijd in verschillende toepassingsgebieden en industrieën gebruikt, zoals Bouw en Constructie, Automobiel en Verpakkingen. Alle compounds hebben één ding gemeen: ze zijn gemaakt met een enorme toewijding. Zegt de organisatie ‘ja’ tegen een opdracht? Dan gaan ze het leveren! Want het onmogelijke mogelijk maken; dat is waar zij een kick van krijgen.Marion Teesink

Heb je een vraag over de organisatie of over
een van de vacatures bij The Compound Company?
Ik kom graag met je in contact!

Neem contact op

Welkom bij The Compound Company


 

Hoe is het om te werken bij The Compound Company?

The Compound Company is een jonge, dynamische organisatie waar jouw initiatief en ondernemerschap wordt gewaardeerd. Vind jij het belangrijk dat je aan de slag kunt in een prettige werksfeer? Dan zit jij hier goed op je plek!

Bij The Compound Company krijg jij veel zelfstandigheid en is er veel ruimte voor eigen inbreng. Het is een kleine organisatie en dat betekent dat je veel korte lijnen hebt met collega’s. Daarnaast word je uitgedaagd tot ontplooiing, creativiteit en ondernemerschap. Voor ondernemende medewerkers zijn er diverse goede persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. Ook zijn gezelligheid en humor op de werkvloer erg belangrijk en dit kenmerkt dan ook de bedrijfscultuur van de organisatie.

Werken bij The Compound Company betekent:

 • Werken voor klanten in vooraanstaande industrieën (zoals Automotive, Bouw, Constructie en Verpakkingen)
 • Werken bij een organisatie die een grote ambitie heeft om te groeien
 • Gezelligheid en humor op de werkvloer en veel contact met collega’s

Actuele vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures bij The Compound Company

   Ivo Velthof

   Manager Inkoop

   “Wat ik leuk vind aan werken bij The Compound Company? Het is een klein bedrijf, dus dat betekent korte lijnen. Ook doet iedereen niet alleen zijn ding, maar helpt ook andere collega’s. Doordat het een klein bedrijf is, spring je soms even bij en dat maakt het ook erg dynamisch. TCC is ook erg sterk aan het groeien, op dit moment wordt er veel geïnvesteerd en dat betekent veel interessante projecten.”

   Actuele vacatures

   Op dit moment hebben wij geen vacatures bij The Compound Company.
   Stuur een open sollicitatie in!
   Wij worden graag verrast door jouw talent!

   Open solliciteren