Een jonge, dynamische organisatie waar jouw initiatief en ondernemerschap wordt gewaardeerd.

Over The Compound Company

Wil jij samen met gedreven collega’s elke dag het onmogelijke mogelijk maken? Kom jij tot je recht in een organisatie waar ondernemerschap, ontwikkeling van innovatieve producten, klantgerichtheid én oplossingsgerichtheid centraal staan? Dan pas jij goed in het team van The Compound Company!

The Compound Company (TCC) ontwikkelt en produceert innovatieve klantgerichte oplossingen op het gebied van kunststof compounds. Deze compounds worden wereldwijd in verschillende toepassingsgebieden en industrieën gebruikt, zoals Bouw en Constructie, Automobiel en Verpakkingen. Alle compounds hebben één ding gemeen: ze zijn gemaakt met een enorme toewijding. Zegt de organisatie ‘ja’ tegen een opdracht? Dan gaan ze het leveren! Want het onmogelijke mogelijk maken; dat is waar zij een kick van krijgen.

Joost Olde Weghuis
Joost Olde Weghuis
Heb je een vraag over de organisatie of over één van de vacatures? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.
Video afspelen

Werken bij The Compound Company is:

  • Werken bij een organisatie die een grote ambitie heeft om te groeien
  • Gezelligheid en humor op de werkvloer en veel contact met collega’s
  • Werken voor klanten in vooraanstaande industrieën (zoals Automotive, Bouw, Constructie en Verpakkingen)

The Compound Company is een jonge, dynamische organisatie waar jouw initiatief en ondernemerschap wordt gewaardeerd. Vind jij het belangrijk dat je aan de slag kunt in een prettige werksfeer? Dan zit jij hier goed op je plek!

Bij The Compound Company krijg jij veel zelfstandigheid en is er veel ruimte voor eigen inbreng. Het is een kleine organisatie en dat betekent dat je veel korte lijnen hebt met collega’s. Daarnaast word je uitgedaagd tot ontplooiing, creativiteit en ondernemerschap. Voor ondernemende medewerkers zijn er diverse goede persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. Ook zijn gezelligheid en humor op de werkvloer erg belangrijk en dit kenmerkt dan ook de bedrijfscultuur van de organisatie.

Wat ik leuk vind aan werken bij The Compound Company? Het is een klein bedrijf, dus dat betekent korte lijnen. Ook doet iedereen niet alleen zijn ding, maar helpt ook andere collega’s. Doordat het een klein bedrijf is, spring je soms even bij en dat maakt het ook erg dynamisch. TCC is ook erg sterk aan het groeien, op dit moment wordt er veel geïnvesteerd en dat betekent veel interessante projecten.
Ivo Velthof

Alle vacatures bij The Compound Company

Sorry, momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.

Staat er op dit moment geen vacature open of zit jouw vacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Blijf op de hoogte wat in en rondom Eqib gebeurd
 *

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact