Universiteit Twente | The ultimate people-first University of Technology

Over Universiteit Twente

De Universiteit Twente is een pionier in het verbinden van technologie, wetenschap en engineering met sociale wetenschappen om het verschil te maken in de wereld om hen heen. Wat haar wetenschappers, docenten en studenten karakteriseert is een nieuwsgierige, ondernemende mindset en een sterke verbondenheid met anderen die ook deze mindset omarmen.

Maatschappelijke uitdagingen zijn vandaag de dag groter dan ooit: de noodzaak voor wereldwijde weerbaarheid en veerkracht, digitalisering van de samenleving, verbeteren en personaliseren van de gezondheidszorg, vorm geven aan onze snel veranderende wereld door innovatieve materialen en slimme productiesystemen. Technologie is de sleutel bij het vinden van oplossingen voor deze complexe, wereldwijde uitdagingen. In deze passie om te begrijpen wat er op onze planeet gebeurt en om bij te dragen aan een beter leven, omarmen ze de verbondenheid tussen mens en technologie. Wetende dat de één tegenwoordig niet zonder de ander kan bestaan.

Al het onderzoek en onderwijs is erop gericht om het verschil te maken in de huidige maatschappij, terwijl ze de volgende generatie voorbereiden op de toekomst. Door de ondernemende houding van haar getalenteerde onderzoekers, docenten en studenten en hun scherpe oog voor behoeften van mensen, bedrijven en maatschappij, verleggen ze grenzen en gaan ze voorbij aan verschillen in disciplines. Deze unieke cross-disciplinaire benadering maakt iedere keer weer het onverwachte mogelijk – zéker in combinatie met hun creativiteit en excellentie in wetenschappelijke disciplines. Het innovatieve onderwijsmodel, engineering aanpak en open cultuur van de Universiteit Twente genereren nieuwe ideeën, nieuwe energie, nieuwe benaderingen.

Marion Teesink
Heb je een vraag over de organisatie of over één van de vacatures? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.

Werken bij Universiteit Twente is

  • Op maat gemaakt trainingsaanbod
  • Opleidingsmogelijkheden via het Centre for T&D
  • Introductiebijeenkomst voor jou als nieuwe collega

In elk opzicht jouw talenten verder ontwikkelen als ondersteunende of wetenschappelijke professional. Bij de Universiteit Twente is dat één van de belangrijkste prioriteiten. Van baanbrekend wetenschappelijk onderzoek tot vernieuwend onderwijs. Versterk de samenleving met duurzame oplossingen.

People first
Bij de UT draait het om mensen: People First, in lijn met de High Tech Human Touch-filosofie van de universiteit. Bij alles wat ze doen staan het welzijn en de toekomst van studenten en medewerkers voorop. Van onderzoek en onderwijs tot personeelsmanagement, campusbeheer en de inzet van nieuwe technologieën.

People-first betekent voor voor hen ook dat alle mensen welkom zijn. Zij doen er alles aan om inclusief te zijn en actief de kloof tussen mensen te verkleinen. Hun missie om de ultieme people-first-universiteit te zijn kunnen ze alleen waarmaken door echt samen te werken en jou de vrijheid te geven om je eigen carrièrepad te bewandelen. Om jou zo goed mogelijk te verwelkomen in de organisatie en vertrouwd te maken met de kernwaarden, bieden zij verschillende faciliteiten.

"We staan aan de wieg van de producten en oplossing van morgen."
Ton Jenneboer | Process & Equipment Engineer
"De diversiteit in de groep zorgt voor meer goede ideeën, een prettige sfeer en nieuwe mogelijkheden."
Marieke Huisman | Hoogleraar Software Reliability
"De UT is zo’n grote organisatie met zoveel kennis, dat je op een breed vlak kunt leren en werkervaring kunt opdoen."
Sergej van Holland | Business Information Specialist

Alle vacatures bij Universiteit Twente

Staat er op dit moment geen vacature open of zit jouw vacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact